Trucks

Az Ön fülkéje, az Ön vára

A Volvo FH16 fülkéjének belseje

Öné az irányítás, ám mégis Ön végzi el a munkát. Azonban most már minden eddiginél jobban vezérelhet mindent a Volvo FH16 belsejében.

Amint beszáll a Volvo FH16 fülkéjébe, egyből megérzi az evolúciót. Különbözik a megszokottól – mégis nagyon ismerős. A színek, az anyagok és a burkolatok félreérthetetlenül a Volvo FH16 teherautót idézik. Amikor helyet foglal, mindent ott talál, ahol várja. A keze természetesen megpihen az I-Shift váltókarján, amelyet elegánsan integráltak az ülésbe.

Ám a teljes járművezetői kezelőfelület új – arra tervezték, hogy vezetés közben a kezét a kormánykeréken tarthassa, a szemét pedig az úton. Teljes ellenőrzése alatt tarthat mindent, ami szükséges a munka megfelelő elvégzéséhez és egyúttal vállalkozása haszonkulcsának megőrzéséhez.

A műszeregység egy teljesen digitális kijelző, amely új lehetőségeket teremt ahhoz, hogy a munkakörnyezetet bármilyen helyzetben az igényeihez szabhassa. Az egyszerűen használható kipörgésgátló jobb vonóerő-átadást biztosít, ha elforgatja az óramutató járásával megegyező irányba. A műszeregység kijelzőjén áttekintheti az összes differenciálzár állapotát és az egyes tengelyek terhelését. Az új kilenc hüvelyk képátlójú oldalsó kijelzőn a teherautó különböző funkcióit érheti el, például akár nyolc kamera képét és számos alkalmazást.

A Volvo FH16 vezetőfülkéjének hangvezérlése rengeteg helyzetben nyújt segítséget.

A Volvo FH16 egyedi belső felületei kiemelkedő minőséget kínálnak. Olyannyira kényelmes, amennyire egy teherautó csak lehet.

Kárpitozási szintek

A Volvo FH16 belseje abszolút egyedi. Két felszereltségi szint közül választhat. Ezenfelül színek széles választéka áll rendelkezésére.

A Volvo FH16 felszereltsége

Szövet- és bőrkárpitozás, gumiszőnyegek, dekorbetétek és kárpitszegélyek jellemzik.

A Volvo FH16 bőrfelszereltsége

Teljes bőrkárpitozás, gumiszőnyegek, dekorbetétek és kárpitszegélyek jellemzik. 

Teherautó-tartozékok

Legyen igazán az Öné

A Volvo FH16 belső képei

Szeretne többet megtudni a belsőtérről?

Forduljon márkakereskedőjéhez.