Trucks

A nehéz igényekhez fejlődött

A Volvo FH16 fülkéjének külseje

Ez a jellegzetes, jól ismert Volvo FH16 – az erő és a kényelem tökéletes egyensúlyával. Ennek ellenére mégis egyértelmű, hogy ez a teherautó már a fejlődés következő lépcsője.

A Volvo FH16 fülkéjének élei simábbak, a homlokfal felső és alsó része közötti rések kisebbek a légellenállás csökkentésére és a hatékonyság növelésére. A Volvo FH16 egyedülálló ezüstszínű hűtőrácsa is jelzi a teherautó különlegességét. 

Ám az evolúció legtisztább jele a fényszóró kialakítása, amely a Volvo FH16 ikonikus megjelenését adja. A fényszóró jellegzetes vonalai a fülke alakjával együtt haladnak, az első sarok körül a fülke oldalára húzódnak. A Volvo FH16 fényszóróit fekete megjelenés jellemzi. Álló helyzetben is nyilvánvaló, hogy ez a teherautó az egyik legerősebb mind közül – mégis kifinomultabb, mint valaha.

Az új fényszórók három különböző változatban érhetők el, és nem csupán jól mutatnak – mindegyiket továbbfejlesztett funkcionalitás jellemzi, amely biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi az úton töltött életet. 

Az is bizonyára feltűnik, hogy a homlokfal vas emblémája nagyobb, majd amikor közelebb ér az ajtóhoz, észreveheti, hogy a lépcsőfokokat alumíniumbetétek díszítik. Ezek a részletek jelentik a különbséget.

A Volvo FH16 jellegzetes megjelenése

Három külső felszereltségi szint és több száz szín közül választhat.

Alapkivitelű felszereltségi szint

Fekete hűtőrács és szürke lökhárító, tükrök stb. jellemzik.

Alapkivitel robusztus homlokrésszel

Mennydörgésszürke nagy igénybevételre tervezett lökhárító, fekete hőtőrács és mennydörgésszürke tükrök stb. jellemzik. Fekete dizájnú fényszórókkal.

A Volvo FH16 felszereltsége

A Volvo FH16 egyedi, ezüstszínű hűtőrácsa és fekete dizájnú fényszórók jellemzik. A lökhárító, a tükrök stb. egyaránt a karosszéria színére fényezett. Alumínium díszítések a fellépőn. 

Válasszon több mint 650 szín közül! Amelyek mindegyike zöld.

Takarítson meg időt és pénzt azzal, hogy nem kell egy külön fényezőműhelybe mennie – kapja meg Volvo fülkéjét olyan színben, amilyenben szeretné! Válasszon több mint 650 szín, tónus és árnyalat közül! Ha pedig nem találja azt, amit keres, gyakorlatilag bármilyen színt kikeverünk Önnek.

 

Előzetest szeretne? Használja a lenti fülkeszínezőt!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a számítógép monitora nem képes teljesen valósághűen visszaadni a színeket. Kérjük, a valós színmintákért látogasson el Volvo márkakereskedőjéhez! Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem minden szín érhető el valamennyi piacon és minden modell esetében. A kép a lehető legmagasabb szintű fényezéssel ellátott teherautót ábrázolja.

 

A fülkeszínező az értékesítési rendszerben elérhető összes színt tartalmazza. A normál fényezések közül sok elérhető egy felső színtelen lakkréteggel is. Ha nem találja az áhított színárnyalatot, kérjük, lépjen kapcsolatba Volvo kereskedőjével!

KIEGÉSZÍTŐK A TEHERAUTÓJÁHOZ

LEGYEN IGAZÁN AZ ÖNÉ

A Volvo FH16 külső képei

KÉSZEN ÁLL EGY VOLVO FH16 BIRTOKLÁSÁRA?

A teherautó már várja Önt.