Trucks

A termelékenységére szabva

A Volvo FH16 alváza

Olyan teherautót szeretne, amelynek alváza megbirkózik a járműnek szánt feladatokkal. Az alvázát az üzemeltetése sikerének támogatására alakítjuk ki – olyan komponenseket és rendszereket használva, amelyek garantáltan megbízhatóan működnek sok éven át. Ez egy olyan munkaeszköz, amelyre számíthat.

A Volvo FH16 egy precíziós szerszám az úton. Akár teljes légrugózású teherautót is válaszhat, mind a nagy kihívásokat támasztó távolsági fuvarozáshoz, mind az építőipari feladatok elvégzéséhez. A Volvo Dinamikus Kormányzás pedig utánozhatatlan kezelhetőséget és érzést biztosít.

Építhetünk Önnek egy Volvo FH16 teherautót, amely készen áll extrém rakományok nehéz körülmények közötti vontatására vagy hosszú autópályás szakaszok fokozott tempójú teljesítésére. És mindkettő ugyanarra az alvázkoncepcióra épül. A Volvo FH16 szinte bármilyen olyan feladathoz testre szabható, ami bőséges erőt és vezethetőséget igényel.

Emelhető Tandem Tengely

Csak akkor használja az emelhető tengelyt, amikor szükséges. Az Emelhető Tandemtengely lehetővé teszi a leghátsó meghajtott tengely hajtásról való leválasztását és megemelését lerakodás után. Akárcsak egy nem meghajtott segédtengely, ez is jelentősen szűkíti a fordulókört, csökkenti az abroncsok kopását és az üzemanyag-fogyasztást. 

További információk az Emelhető Tandemtengelyről

Öt tengellyel közvetlenül a gyárból

Nehéz terheket szállít? Immár akár közvetlenül a gyárban készülő öttengelyes teherautót is választhat. Gyorsabban hozzájut járművéhez és csökkenti a testreszabási költségeket. Ráadásul teherautóját a teljes járműre érvényes típusengedéllyel szállítjuk ki. Élvezheti a teljes Volvo garancia és vevőszolgálati támogatás előnyeit – ezek hosszú távon kisebb üzemeltetési költségeket jelenthetnek.

Opciók a gyors felépítményezéshez

A számos specifikációs lehetőség jóvoltából Volvo FH16 teherautója gyorsan és könnyen felkészíthető bármilyen felépítményhez. Az elektronikus Felépítményezői Modul könnyen használható, a Volvo Felépítményezési Utasítások pedig az interneten keresztül hozzáférést biztosít valamennyi szükséges műszaki rajzhoz és kapcsolási rajzhoz. Minden adott üzemeltetése finomhangolásához.

Felépítményezésre készen 

SZABÓJA MUNKÁRA KÉSZ!

Merüljünk el együtt az alváz részleteiben.