Trucks

×

Hajtóerő a nyereségességéhez

A VOLVO FH HAJTÁSLÁNCA

A megfelelő teljesítmény és irányítás, ami a rakományok továbbításához és a célállomások eléréséhez szükséges. Minden eddiginél részletesebben és sokoldalúbban a feladataihoz szabhatja a Volvo FH hajtásláncát. Soha nem lesz erőszűkében, és arról is gondoskodunk, hogy az üzemanyagot és az energiát a lehető leghatékonyabban használja fel. Hozzon ki többet, mint amennyit befektet. Ez biztosítja a nyereségességet.

Motorok

A Volvo FH hajtásláncainak dobogó szíve a D13 step E motorcsaládunk, amelynek tagjai 420 LE, 460 LE, 500 LE vagy 540 LE teljesítménnyel elérhetők. Ezenkívül 420 LE, 460 LE és 500 LE teljesítménnyel Turbo Compound technikájú változatokat is kínálunk, amelyek még nagyobb forgatónyomatékot biztosítanak a még jobb üzemanyag-gazdaságosság érdekében. Emellett elérhetők gázüzemű motorvariánsok is 420 LE vagy 460 LE teljesítménnyel. Végül, de nem utolsósorban elérhető a Volvo FH Electric 450 kW vagy 666 LE tiszta elektromos teljesítménnyel. Melyik a legmegfelelőbb az Ön és a vállalkozása számára?

Vezethetőség

A Volvo FH teherautójához választott hajtáslánctól függetlenül lenyűgöző nyomatékszintet kap bármilyen sebességnél. Ennek eredménye a kiváló vezethetőség, magas üzemanyag- és energiahatékonyság, valamint kis helyigény.

I-Shift

Az I-Shift automatizált váltók egész családja, amelyek a vezetést könnyebbé, biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik. Nincs nehéz tengelykapcsoló-pedál, nem kell küzdeni a váltókarral. Minden fokozatváltás tökéletesen időzített és automatikusan megtörténik. A szoftvercsomagok kínálatával az I-Shift váltót az igényeihez igazíthatja. Az I-Shifthez olyan funkciók állnak rendelkezésre, mint például a Change Direction, amely lehetővé teszi egy pedál használatát az előre és hátramenet közötti váltáshoz. A Volvo FH esetében akár a kúszófokozatokkal rendelkező I-Shift váltót is választhatja vagy az I-Shift Dual Clutch kettős tengelykapcsolós automatizált váltót.

Bővebb információk az I-Shift automatizált váltóról 

TOVÁBBI JELLEMZŐKRE KÍVÁNCSI?

Kereskedője szívesen megismerteti az Ön igényeinek megfelelő jellemzőkkel.