Trucks

Hajtóerő a nyereségességéhez

A VOLVO FH HAJTÁSLÁNCA

A megfelelő teljesítmény és irányítás, ami a rakományok továbbításához és a célállomások eléréséhez szükséges. Minden eddiginél részletesebben és sokoldalúbban a feladataihoz szabhatja a Volvo FH hajtásláncát. Soha nem lesz erőszűkében, és arról is gondoskodunk, hogy az üzemanyagot és az energiát a lehető leghatékonyabban használja fel. Nyerjen ki a befektetésénél sokkal többet. Ez a jövedelmezőség.

Motorok

A Volvo FH hajtásláncainak dobogó szíve a D13 Step E motorcsaládunk, amelynek tagjai 420 LE, 460 LE, 500 LE vagy 540 LE teljesítménnyel elérhetők. 420 LE-s, 460 LE-s és 500 LE-s változatokat is kínálunk Turbo Compound technológiával, amely még nagyobb nyomatékot biztosít a jobb üzemanyag-fogyasztás érdekében. Ezenkívül vannak akár 500 LE-s gázüzemű motorjaink is. Végül, de nem utolsósorban elérhető az Elektromos Volvo FH 450 kW vagy 666 LE tiszta elektromos teljesítménnyel. Melyik a legmegfelelőbb az Ön és a vállalkozása számára?

Vezethetőség

A Volvo FH teherautójához választott hajtáslánctól függetlenül lenyűgöző nyomatékszintet kap bármilyen sebességnél. Ennek eredménye a kiváló vezethetőség, magas üzemanyag- és energiahatékonyság, valamint kis helyigény.

I-Shift

Az I-Shift automatizált váltók egész családja, amelyek a vezetést könnyebbé, biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik. Nincs nehéz tengelykapcsoló-pedál, nem kell küzdeni a váltókarral. Minden fokozatváltás tökéletesen időzített és automatikusan megtörténik. A szoftvercsomagok kínálatával az I-Shift váltót az igényeihez igazíthatja. Az I-Shifthez olyan funkciók állnak rendelkezésre, mint például a Change Direction, amely lehetővé teszi egy pedál használatát az előre és hátramenet közötti váltáshoz. A Volvo FH esetében akár a kúszófokozatokkal rendelkező I-Shift váltót is választhatja vagy az I-Shift Dual Clutch kettős tengelykapcsolós automatizált váltót.

Bővebb információk az I-Shift automatizált váltóról 

TOVÁBBI JELLEMZŐKRE KÍVÁNCSI?

Kereskedője szívesen megismerteti az Ön igényeinek megfelelő jellemzőkkel.