Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×

Hajtóerő a nyereségességéhez

A VOLVO FH HAJTÁSLÁNCA

A megfelelő teljesítmény és irányítás, ami a rakományok továbbításához és a célállomások eléréséhez szükséges. Minden eddiginél részletesebben és sokoldalúbban a feladataihoz szabhatja a Volvo FH hajtásláncát. Soha nem lesz erőszűkében, és arról is gondoskodunk, hogy az üzemanyagot a lehető leghatékonyabban használja fel. Nyerjen ki a befektetésénél sokkal többet. Ez a jövedelmezőség. 

Motorok

A Volvo FH hajtásláncainak dobogó szíve a D13 D lépcsőjű motorcsaládunk, amelynek tagjai 420 lóerő, 460 lóerő, 500 lóerő vagy 540 lóerő teljesítménnyel elérhetők. Ezenkívül 460 lóerő és 500 lóerő teljesítménnyel Turbo Compound technikájú változatokat is kínálunk, amelyek még nagyobb forgatónyomatékot biztosítanak a jobb üzemanyag-hatékonyság érdekében. Elérhetők gázüzemű motorvariánsok is 420 lóerővel vagy 460 lóerővel. Melyik a legmegfelelőbb az Ön és a vállalkozása számára?

Vezethetőség

A Volvo FH teherautójához választott motorváltozattól függetlenül lenyűgöző nyomatékszintet kap széles fordulatszám-tartományban. Az eredmény a kiváló vezethetőség és kis üzemanyag-fogyasztás.

I-Shift

Az I-Shift automatizált váltók egész családja, amelyek a vezetést könnyebbé, biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik. Nincs nehéz tengelykapcsoló-pedál, nem kell küzdeni a váltókarral. Minden fokozatváltás tökéletesen időzített és automatikusan megtörténik. A szoftvercsomagok kínálatával az I-Shift váltót az igényeihez igazíthatja. A Volvo FH esetében akár a kúszófokozatokkal rendelkező I-Shift váltót is választhatja vagy az I-Shift Dual Clutch kettős tengelykapcsolós automatizált váltót.

Bővebb információk az I-Shift automatizált váltóról 

TOVÁBBI JELLEMZŐKRE KÍVÁNCSI?

Kereskedője szívesen megismerteti az Ön igényeinek megfelelő jellemzőkkel.