Trucks

Otthon az otthontól távol

ÉLET A VOLVO FH FÜLKÉJÉBEN

Gyakran éjszakázik a teherautóban? Vagy csak szereti az igazán kényelmes és rendkívül tágas fülkét? A Volvo FH fülkéje megteszi a következő lépést az úton töltött élet evolúciójában. Itt a külső körülményektől függetlenül mindig kényelmes otthonra talál. Üdvözöljük az otthontól távoli otthonában.

A Volvo FH öt különféle méretű fülkét kínál, így kiválaszthatja az Ön számára optimális méretű teret. Mindegyik a tágasság érzetét biztosítja, felülről érkező fénnyel. A fülkék közül négyben akár két ember is kényelmesen aludhat. A megfelelő pihenés kulcsfontosságú a jó munkavégzéshez – a szigetelt fülke és a sötétítőfüggönyök segítik a zavartalan alvást. A légkondicionáló rendszer akár az I-Park Cool álló helyzeti hűtéssel is felszerelhető, hogy egész éjjel tökéletes hőmérsékletet biztosítson.

Bőséges mennyiségű tárolóhely várja az összes holmiját. A világítást, az audio- és a szórakoztató rendszert, valamint az egyéb funkciókat egyszerűen vezérelheti a műszerfalról, a hátfali kezelőpanelről vagy a hangvezérlés segítségével. És ez csupán a kezdet! Kiegészítők egész sorát kínáljuk, amelyek még kényelmesebbé teszik az úton töltött életet.

Kényelmes alvás

Válasszon a levegős zsákrugós matrac vagy a habszivacs matrac közül. Mindegy, melyiket választja, mindegyik prémiumszintű kényelmet nyújt a pihenéshez. A még jobb alvás érdekében az ágy úgy is beállítható, hogy kompenzálja a lejtőn parkolást.

Két hűtőszekrény

Nagy hűtési kapacitást igényel? Nem probléma. A Volvo FH fülkéjébe akár két hűtőszekrényt is rendelhet. Az egyik a felső hátsó polcban, a másik az ágy alatt található.

TEHERAUTÓ-TARTOZÉKOK

LEGYEN OLYAN, AMILYENNEK ÖN SZERETI!

KÉSZEN ÁLL AZ ÚTON TÖLTÖTT ÉLETRE?

Kereskedője segít otthonától távoli otthona testreszabásában.