Trucks

Minden eddiginél könnyebb irányítás

A Volvo FH fülkéjének belseje

Öné az irányítás, ám mégis Ön végzi el a munkát. Azonban most már minden eddiginél jobban irányíthat mindent a teherautója belsejében. Kifejezetten Önre szabták.

Amint beszáll a Volvo FH fülkéjébe, egyből megérzi az evolúciót. Különbözik a megszokottól – mégis nagyon ismerős. Amikor helyet foglal, mindent ott talál, ahol várja. A keze természetesen megpihen az I-Shift váltókarján, amelyet elegánsan integráltak az ülésbe.

A teljes járművezetői kezelőfelület új. A legtöbb funkció vezérelhető a kormánykerék gombjaival, így vezetés közben a kezét a kormánykeréken tarthatja, a szemét pedig az úton. Teljes ellenőrzése alatt tarthat mindent, ami szükséges a munka megfelelő elvégzéséhez és egyúttal vállalkozása haszonkulcsának megőrzéséhez.

A műszeregység egy teljesen digitális kijelző, amely új lehetőségeket teremt arra, hogy a munkakörnyezetet bármilyen helyzetben az igényeihez szabhassa. Az új kilenc hüvelyk képátlójú oldalsó kijelzőn a teherautó különböző funkcióit érheti el, például akár nyolc kamera képét és számos alkalmazást.

A Volvo FH vezetőfülkéjének hangvezérlése rengeteg helyzetben nyújt segítséget.

A belső felületek és anyagok kiemelkedő minőséget kínálnak minden felszereltségi szint esetében. Három különféle felszereltségi szintből és színek széles kínálatából választhat. Biztosan megtalálja a saját stílusát.

Teherautó-tartozékok

Legyen az Öné

A Volvo FH belső képei

SZERETNE TÖBBET MEGTUDNI A BELSŐTÉRRŐL?

Forduljon márkakereskedőjéhez.