Trucks

A távolsági fuvarozás evolúciója

A Volvo FH fülkéjének külseje

Ez a jellegzetes, jól ismert Volvo FH – a távolsági fuvarozás tökéletes élménye. Mégis egyértelmű, hogy ez a teherautók fejlődésének következő lépcsője.

Formájának élei simábbak, a homlokfal felső és alsó része közötti rések kisebbek a légellenállás csökkentésére és a hatékonyság növelésére.

Azonban tisztán rávilágít az evolúcióra a fényszóró dizájnja, amely a Volvo FH ikonikus megjelenését adja. A fényszóró jellegzetes vonalai a fülke alakjával együtt haladnak, az első sarok körül a fülke oldalára húzódnak. Még álló helyzetben is nyilvánvaló, hogy ezt a teherautót a nagy tempó melletti hatékonyságra építették. Az új fényszórók három különböző változatban érhetők el, és nem csupán jól mutatnak – mindegyiket továbbfejlesztett funkcionalitás jellemez.

Az is bizonyára feltűnik, hogy a homlokfal vas emblémája nagyobb, majd amikor közelebb ér, hogy beszálljon, észreveheti, hogy a lépcsőfokokat alumíniumbetétek díszítik. Ezek a részletek jelentik a különbséget.

Válassza ki a felszereltségi szintet

Négy különféle külső felszereltségi szint és több száz szín közül választhat.

Alapkivitelű felszereltségi szint

Fekete hűtőrács és szürke lökhárító, tükrök stb. jellemzik. 

Alapkivitel robusztus homlokrésszel

Mennydörgésszürke nagy igénybevételre tervezett lökhárító, fekete hőtőrács és mennydörgésszürke tükrök stb. jellemzik.

Közepes felszereltségi szint

A karosszéria színére fényezett hűtőrács, a lépcsőket alumínium részletek díszítik. A lökhárító és a tükrök mennydörgésszürke színűek.

A leggazdagabb felszereltség

A hűtőrács, a lökhárító, a tükrök egyaránt a karosszéria színére vannak fényezve. Alumínium díszítések a fellépőn. 

Válasszon több mint 650 szín közül! Amelyek mindegyike zöld.

Takarítson meg időt és pénzt azzal, hogy nem kell egy külön fényezőműhelybe mennie – kapja meg Volvo fülkéjét olyan színben, amilyenben szeretné! Válasszon több mint 650 szín, tónus és árnyalat közül! Ha pedig nem találja azt, amit keres, gyakorlatilag bármilyen színt kikeverünk Önnek.


Előzetest szeretne? Használja a lenti fülkeszínezőt!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a számítógép monitora nem képes teljesen valósághűen visszaadni a színeket. Kérjük, a valós színmintákért látogasson el Volvo márkakereskedőjéhez! Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem minden szín érhető el valamennyi piacon és minden modell esetében. A kép a lehető legmagasabb szintű fényezéssel ellátott teherautót ábrázolja.

A fülkeszínező az értékesítési rendszerben elérhető összes színt tartalmazza. A normál fényezések közül sok elérhető egy felső színtelen lakkréteggel is. Ha nem találja az áhított színárnyalatot, kérjük, lépjen kapcsolatba Volvo kereskedőjével!

Kiegészítők a teherautójához

Legyen igazán az Öné

A Volvo FH külső képei

KÉSZEN ÁLL EGY VOLVO FH BIRTOKLÁSÁRA?

A teherautó már várja Önt.