Trucks

A termelékenységére szabva

A Volvo FH alváza

Szállítási igényeitől függetlenül egy olyan teherautót szeretne, amelynek alváza megbirkózik a járműnek szánt feladatokkal. Az alvázát az üzemeltetése sikerének támogatására alakítjuk ki – olyan komponenseket és rendszereket használva, amelyek garantáltan megbízhatóan működnek sok éven át. Ez egy olyan munkaeszköz, amelyre számíthat.

A Volvo FH egy precíziós szerszám az úton. Akár teljes légrugózású teherautót is válaszhat, mind a nagy kihívásokat támasztó távolsági fuvarozáshoz, mind az építőipari feladatok elvégzéséhez. A Volvo Dinamikus Kormányzás pedig utánozhatatlan kezelhetőséget és érzést biztosít.

Építhetünk Önnek egy Volvo FH teherautót, amely készen áll extrém rakományok nehéz körülmények közötti vontatására vagy egy burkolt utakra szánt könnyű nyerges vontatót is. És mindkettő ugyanarra az alvázkoncepcióra épül. A Volvo FH teherautót gyakran társítják a nagy tempójú távolsági fuvarozáshoz – ám akár a még nagyobb kihívást körülményekhez is kialakítható.

Bővebb információk a kis tömegű járművekről 

Fedezze fel az alvázak specifikációját 

Emelhető Tandem Tengely

Csak akkor használja az emelhető tengelyt, amikor szükséges. Az Emelhető Tandemtengely lehetővé teszi a leghátsó meghajtott tengely hajtásról való leválasztását és megemelését lerakodás után. Akárcsak egy nem meghajtott segédtengely, ez jelentősen szűkíti a fordulókört, csökkenti az abroncsok kopását és az üzemanyag-fogyasztást.

További információk az Emelhető Tandemtengelyről

Öttengelyes teherautók

Nehéz terheket szállít? Immár akár közvetlenül a gyárban készülő öttengelyes teherautót is választhat. Gyorsabban hozzájut járművéhez és csökkenti a testreszabási költségeket. Ráadásul teherautóját a teljes járműre érvényes típusengedéllyel szállítjuk ki. Élvezheti a teljes Volvo garancia és vevőszolgálati támogatás előnyeit – ezek hosszú távon kisebb üzemeltetési költségeket jelenthetnek.

Opciók a gyors felépítményezéshez

A számos specifikációs lehetőség jóvoltából Volvo FH teherautója gyorsan és könnyen felkészíthető bármilyen felépítményhez. A Felépítményezői Modul könnyen használható, a Volvo Felépítményezési Utasítások pedig az interneten keresztül hozzáférést biztosítanak valamennyi szükséges műszaki rajzhoz és kapcsolási rajzhoz. Minden adott üzemeltetése finomhangolásához.

Bővebb információk a Volvo felépítményezési utasításokról

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK TELJES KÍNÁLATÁT

Kereskedője segít Önnek a Volvo FH alvázának testreszabásában.