Járművezetői kézikönyv

Volvo Trucks

Járművezetői Kézikönyv

Itt megtekintheti az Ön által előnyben részesített nyelven az egyedi Járművezetői Kézikönyvét, amely az Ön teherautója alvázszámához igazodik. A kézikönyv számos formátumban elérhető, és csak az Ön teherautója konfigurációjára vonatkozó információkat jeleníti meg. Az online verzió megtekintéséhez kattintson a lenti gombra. Vagy válasszon egyet a többi lehetőség közül.

Járművezetői kézikönyv alkalmazásként

Mobilalkalmazás

Akár alkalmazásként is letöltheti a Járművezetői Kézikönyvet a mobileszközkére. Egyszerűen töltse le az App Store (iOS) vagy a Google Play (Android) szoftverközpontból, majd adja meg egyedi alvázszámát és a kívánt nyelvet.

Driver’s Handbook az iTunes szoftverközpontban Driver’s Handbook a Google Play szoftverközpontban
Járművezetői kézikönyv PDF-fájlként

PDF-formátum

Kattintson a lenti hivatkozásra a saját Járművezetői Kézikönyve PDF-dokumentumként való letöltéséhez. Az abban található információk az Ön saját egyedi alvázszámára vonatkoznak, a kívánt nyelven.

PDF-verzió letöltése
Járművezetői kézikönyv a beépített kijelzőn

Integrált kijelző

A Járművezetői Kézikönyv az erre szolgáló alkalmazásban megtekinthető a teherautó kijelzőjén is. Itt megismerheti a teherautója összes elérhető funkcióját, az Ön által választott nyelven.

Nyomtatott járművezetői kézikönyv

Újranyomott kézikönyv

Ha elvesztette a kézikönyvet, vagy új verziót szeretne megrendelni egy másik nyelven, akkor elég kapcsolatba lépnie a kereskedőjével, aki segít a megrendelésben.

Keresse meg kereskedőjét
Találja meg a legközelebbi kereskedőt

További információt szeretne a járművezetői kézikönyv kapcsán?

A helyi Volvo Trucks kereskedője megtalálja az Ön számára megfelelő megoldást.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt