Trucks

Maximalizálja a terhelhetőséget

A VOLVO TRUCKS KÖNNYŰ JÁRMŰVEI

Minden kilogramm terhelhetőség számít? Útvonalai elkerülik a nehéz terepviszonyokat? Akkor választhatja a Volvo FM vagy a Volvo FH teherautóját könnyű specifikációval, amellyel növelheti a hasznos terhelhetőséget és a termelékenységét is. És még így is egy tartós és kényelmes szállítási megoldást kap. Kereskedője segít kialakítani a kisebb saját tömegű teherautót.

Mennyire könnyedén megy?

Kis saját tömeget biztosító megoldásaink kombinálásával specifikálhat egy akár 6000 kilogramm saját tömegű Volvo FM 4×2 nyerges vontatót vagy egy 6600 kilogramm saját tömegű Volvo FH 4×2 nyerges vontatót. Ez nagyobb teherbírást jelent a törvényi tömegkorlátozások betartásával.

Könnyű megoldások

Minden apró tömegcsökkentés segíti növelni a teherbírást. A szimpla laprugós első felfüggesztés 65 kilogrammot takarít meg, a tömegoptimalizált kialakítású hátsó tengely pedig 90 kilogrammal kevesebbet jelent. A tömegoptimalizált alváztartók, a 7,1 tonna teherbírású első tengely, a könnyű tárcsafékek és az alumínium gyám, valamint légtartályok tovább csökkentik a saját tömeget.

Nagy teherbírású 6×2

Nagy terhelhetőséget keres kis saját tömeg mellett? Vessen egy pillantást a könnyű 6×2-es tolótengelyes kivitelre. Ha nincs rá szükség, a tolótengely megemelhető az üzemanyag-megtakarítás érdekében. Ez a konfiguráció akár 490 kilogrammal könnyebb egy hagyományos 6×2-es kialakításnál.

A következő teherautókhoz elérhető:

Megszabadulna a kilóktól?

Beszéljen márkakereskedőjével a könnyű teherautóinkról.