Trucks

Nehéz körülményekre készült

A VOLVO TRUCKS NAGY IGÉNYBEVÉTELRE TERVEZETT LÖKHÁRÍTÓJA

Megterhelő távolsági útvonalak? Kihívásokkal teli építési területek? Félelmetes fakitermelési utak? A nagy igénybevételre tervezett lökhárítót nehéz körülmények közötti kemény használatra készítették. Az alapfelszereltség részét képezi a Volvo FMX esetében, ám a Volvo FH és a Volvo FH16 teherautókhoz is elérhető.

Robusztus dizájn

A nagy igénybevételre tervezett lökhárító 3 milliméter vastag kiváló minőségű acélból készül. Részben vastag polipropilén burkolat fedi, így kevésbé hajlamos karcolódni. Rendkívül erős és robusztus felépítésű, így bármilyen terepen megvédi teherautója elejét a karcolásoktól, horpadásoktól és a fényszórók betörésétől. 

Növelje az üzemidőt

A lökhárító kiemelkedően ellenálló. Ám amennyiben mégis olyan keményen megütné, hogy javításra szorul, akkor az egyszerű feladat. Háromrészes kialakítású, a csavarok pedig könnyen hozzáférhetők, így akár Ön is egyszerűen kicserélheti a sérült alkatrészeket – megspórolva egy utat a szervizbe, és növelve az üzemidőt.

Nagy igénybevételre tervezett fellépő

Kombinálja a nagy igénybevételre tervezett lökhárítót a nagy igénybevételre tervezett fellépővel. Flexibilis kialakításának köszönhetően a behajló lépcsőfok törés nélkül elviseli a bármilyen irányból érkező kisebb ütéseket.

A következő teherautókhoz elérhető:

Kopp, kopp

Nehéz terepen is helytálló teherautót keres? Forduljon értékesítőjéhez.