Trucks

Maradjon feltöltődve

A VOLVO TRUCKS KÉTKÖRÖS AKKUMULÁTORRENDSZERE

A fülke nemcsak a munkahelye, hanem egyúttal az otthona is. Ön éppen ezért függ a fülke árammal működő funkcióitól és berendezéseitől, ezekre még leállított motor mellett is számít. Ezért olyan akkumulátorrendszert is választhat, amely úgy biztosít kiemelkedő fedélzeti kényelmet, hogy nem veszélyezteti a másnap reggeli indíthatóságot.

Kettős akkumulátorok.
Külön áramkörök.

A tartós erő titka a két külön akkumulátorcsomag, két külön áramkörrel. Az egyik a motor indításáért felel, míg a másik a fedélzeti életet kiszolgáló funkciókért. Használja a fülke légkondicionálóját, a médialejátszót és töltse föl eszközeit anélkül, hogy aggódnia kellene a teherautó indítóakkumulátorának lemerülése miatt.

Tovább bírják

A kétkörös akkumulátorrendszer zselés akkumulátorokat használ a fedélzeti életet kiszolgálására és továbbfejlesztett elárasztott akkumulátorokat indítóakkumulátorként. A zselés akkumulátorok sérülés nélkül elviselik a teljes kisütést, és hosszabb élettartamúak a hagyományos elárasztott akkumulátoroknál. Olyan változat is elérhető, amely egyetlen, zselés akkumulátorokból álló rendszert alkalmaz. A zselés akkumulátorok tízszer-tizenötször hosszabb ideig bírják, mint az elárasztott akkumulátorok.

Önellenőrzés

A rendszer figyelemmel kíséri a töltöttségi szintet, így megakadályozza, hogy elfogyjon az energia. Elsőként a segédberendezések kapcsolnak le fokozatosan, és a rendszer figyelmezteti Önt.

Válasszon megfelelő akkumulátort

Típus

Erő

Egyetlen EFB akkumulátor

170 Ah kapacitás

Egyetlen AGM akkumulátor

210 Ah kapacitás

Kétkörös akkumulátorrendszer

EFB 75 Ah kapacitás az indításhoz + zselés 210 Ah kapacitás a fedélzeti élethez

A következő teherautókhoz elérhető:

Feltöltődött?

Biztosítsuk a kényelmes fedélzeti életet és az indíthatóságot is.