Trucks

Vigye magával a legénységet is

VOLVO TRUCKS DUPLAFÜLKE

Műveleteihez a járművezetőnél és a járműkísérőnél több ember szükséges? A Volvo duplafülkében akár kilenc fő is helyet foglalhat. Mindenki számára gyors és biztonságos be- és kiszállást biztosít a fülke. A duplafülkével a teherautó különösen felépítményező-barát kialakítású. Vizsgálja meg közelebbről.

 

Az Ön munkájához szabva

Igényeitől függően a duplafülkét igazán sok különböző üléskonfigurációval rendelheti. Például egyetlen tűzoltóautóban akár kilenc tűzoltó számára biztosíthat ülőhelyet. Kettőnek elöl, háromnak a középső sorban és négynek a hátsó sorban. Ha szeretné, felszerelheti a fülkét külön álló helyzeti fűtéssel és légkondicionálóval a legénység számára.

Hatékonyan és biztonságosan

Tudjuk, hogy fontos szempont a lehető leggyorsabban, ám egyúttal a lehető legbiztosabban beszállni a fülkébe és kiszállni. Az ajtók nagy szögben nyílnak. A jól elhelyezett kapaszkodók és lépcsők megkönnyítik a be- és a kiszállást. Minden üléshez tartozik biztonsági öv, és természetesen a duplafülke is megfelelt a fülkebiztonsági teszten.

A felépítményezéshez készült

A tehergépkocsi felépítménye valószínűleg komplex, és az elérhet legnagyobb helyet igényli. Ezért úgy döntöttünk, hogy nem nehezítjük meg a felépítményező munkáját, sőt egyenesen megkönnyítjük a folyamatot. A fő komponensek, például az üzemanyagtartályok, az akkumulátorok és a kipufogógáz-utánkezelő rendszer mind a fülke alatt kaptak helyet.

A telepítésre előkészítve

A felépítményezés időigényének csökkentésére és a belső panelek leszerelésének elkerülésére a jármű gyárilag behúzott vezetékeket és előre kialakított elektromos csatlakozókat kínál.

Erő a nehéz körülményekhez

Válasszon a D11 és a D13 motor közül, amelyek a motorra szerelt mellékhajtások széles választékával elérhetők. Nagy erőt igénylő műveletekhez akár 2000 newtonméter forgatónyomatékú mellékhajtások is elérhetők.

A következő teherautókhoz elérhető:

A teljes legénységnek megfelelő teherautót szeretne kialakítani?

Forduljon márkakereskedőjéhez.