Trucks

Megvilágítja az utat

VOLVO TRUCKS ADAPTÍV TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ

Szállítási feladatai sötétben is forgalmas utakra vezetik? Ismerje meg az adaptív távolsági fényszórót. Ezzel olyan helyzetekben is használhatja a távolsági fényszórót, amikor egyébként arra nem lenne lehetőség. Sokkal fényesebb munkanapok várnak így Önre – anélkül, hogy más járművek vezetőit zavarná. Az Ön és mások biztonságát is fokozza ez a rendszer.

Az adaptív távolsági fényszóró felismeri a teherautó előtti egyéb járműveket. Más járműveket észlelve a rendszer automatikusan mérsékli az azok felé irányuló fényt.

Vagyis sötétben aktivált távolsági fényszóróval vezethet, és az adaptív távolsági fényszóró mindig úgy optimalizálja a fénykévét, hogy a legjobban lásson. És egyúttal a többi közlekedőre is tekintettel lehet.

A rendszer radart és kamerát is használ a járművek felismerésére és pozíciójuk meghatározására. Minden fényszóróban négy reflektor és 12 LED-egység található. Az adaptív távolsági fényszóró mindkét lámpatestben képes egyesével be- és kikapcsolni a LED-egységeket a fénykéve optimalizálására.

Vezetés közben láthatja a fénysugár változásait, így biztos lehet abban, hogy optimalizált megvilágítás segíti munkáját.

A következő teherautókhoz elérhető:

Közelebbről megvizsgálná?

Megmutatjuk Önnek a különbséget.