Trucks

Halk erőmű. Mindig útra kész.

A hivatásos dobosokhoz hasonlóan az elektromos Volvo FH is erős, kitartó és pontos. Tökéletesen halk vezetőfülkéje és zéró kipufogógáz-kibocsátása pedig utat mutat a jövőbe. Elektromos nehéz-teherautónk 345 kilométert tesz meg egy feltöltéssel, 40 tonna össztömeg mellett. Ha a pihenők során feltöltik, akkor egy egynapos műszak alatt akár 500 kilométerre is képes lehet.

Az alábbi három filmben megtekintheti elektromos teherautóinkat, amint a legendás rockdobos, Mikkey Dee (Scorpions, Motörhead) teszteli őket.

Hadd csikorogjon a vas! Elektromos üzemű Volvo FH.

Az  elektromos Volvo FH heavy metal-túrabuszként a tesztpályán. Eléggé zúz? Tatu Ljokkoi, a Volvo Trucks munkatársa beül Mikkey Dee mellé a vezetőfülkébe, hogy megtapasztalja az elektromos üzem legfontosabb előnyeit: a csendes és rázkódásmentes utazást, valamint az első másodperctől gördülékeny és masszív, akár 490 kW-os/666 LE-s teljesítményt.

Megérint a csoda. Az Elektromos Volvo FMX és a pontosság.

Az elektromos hajtáslánc megkönnyíti és kontrollálhatóvá teszi a szűk és nehézséget okozó helyeken való manőverezést. Közismert Mikkey Dee intenzív kétpedálos technikája. Ám megvan-e a tudása egy 32 tonnás elektromos Volvo FMX teherautó pontos vezetéséhez egy meredek lejtőn lefelé? 

Új magasságokat meghódító képességek. Az elektromos Volvo FMX és a sokoldalúság.

A Volvo elektromos teherautók ugyanolyan sokoldalúak, mint dízel megfelelőik, és gyakorlatilag bármilyen feladathoz létrehozhatók. És mivel sem zajt, sem károsanyag-kibocsátást nem okoznak, tökéletesen alkalmasak éjszakai feladatok elvégzésére – ilyen volt például a heavy metal történetének alighanem legmagasabbról elhangzott dobszólója.

Keresse fel elektromos jármű-értékesítési szakértőjét

Elektromos Volvo FH

Elektromobilitás – gyakori kérdések