Trucks

Elektromos szállítmányozás: Szolgáltatások és támogatás

A Volvo Trucks 2018 óta állít forgalomba tisztán elektromos teherautókat; kínálata minden igényt kielégít a könnyű árucikkek szállításától a nehéz építkezési feladatokig. Ám egy teljes mértékben elektromos flotta mit sem ér hozzá illő szolgáltatások és támogatás nélkül. Partnereink pedig tudják, hogy e tekintetben is számíthatnak ránk. Olvasson tovább, ha érdekli, hogy miként válnak a mi segítségünkkel az elektromos teherautók teljes körű elektromobilitási megoldásokká.

Felvillanyozzuk

Mindenben segítünk Önnek a gépjárműtöltéssel kapcsolatban, az infrastruktúra létrehozásától egészen a potenciál és a produktivitás maximalizálásáig. Az útvonalak, a töltőhelyek és az üzemidő alapján történő tervezésben is segítséget nyújtunk.

  • Minden megvásárolt teherautóhoz tartozik egy éjszakai töltéshez készült váltóáramú telepített töltő
  • Útbaigazítás a nagyobb kapacitású megoldásokhoz és a professzionális elektromos közlekedési partnerekhez

Érjen oda időben

Hozza ki a legtöbbet egy olyan szállítmányozási megoldásból, amely segít betartani az ígéreteit – és készen áll, amikor szüksége van rá. 

Az elektromos modelljeinkhez elérhető Volvo Arany Szervizszerződés hozzáférést biztosít mindenhez, amire Önnek csak szüksége van ahhoz, hogy csökkenteni tudja a nem tervezett leállások kockázatát:

• A teljes teherautóra vonatkozik

• Az Ön igényeinek és ütemtervének megfelelő szervizervezés

• A hasznos üzemidő szempontjából kritikus rendszerek, például az akkumulátor felügyelete

• Távoli diagnosztika és karbantartás

• Volvo Action Service On Call

• Eredeti Volvo szolgáltatások és alkatrészek – nem kell minőségbeli kompromisszumot kötni

• Nagyvonalú kötelezettségvállalás a hasznos üzemidő iránt 

 Volvo Arany Szervizszerződés elektromos modelljeinkhez  >

Maximálisan kézben tartjuk az útvonalakat és a hatótávolságot

A hatótávolság optimalizálása azt jelenti, hogy Önnek nem kell majd feláldoznia a járművek teherbírását azért, hogy a valóban szükségesnél több akkumulátort helyezzen rájuk. Hozzáférést adunk Önnek azokhoz az eszközökhöz, amelyekkel szimulálhatja a hatótávolságot, és amelyek az útvonalak megtervezésében is segítenek – akár előre, akár dinamikusan, menet közben.

  • A Hatótávolság- és útvonaltervező Szolgáltatás egy hatékony útvonaltervező és távolságszimulációs eszköz a Volvo Connectben. A szolgáltatás számos különböző módon képes biztosítani, hogy járművei elegendő villamos energiával rendelkezzenek a szállítási feladatok igény szerinti elvégzéséhez.
  • Az Energia és környezetvédelem Szolgáltatás világos áttekintést nyújt az elektromos teherautók használatáról, beleértve az energiafogyasztásukat, a vezetési távolságot és még sok minden mást.

Kapcsolódó tartalom

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Elektromobilitás – gyakori kérdések

Teljes mértékben elektromos megoldásaink