Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×

Ismerje meg elektromos teherautóinkat!

Tudjuk, hogy számos fuvarozó keményen dolgozik azon, hogy csökkentse a környezeti hatásokat, javítsa a sofőrök munkakörülményeit, és hozzájárulhasson a városok csöndesebbé és tisztábbá tételéhez. Ebben szeretnénk segíteni elektromos teherautóink és megoldásaink kínálatával.

Az első pillanattól kezdve

Egy elektromos jármű vásárlása befektetés a jövőbe. Ha elektromos teherautók iránt érdeklődik, akkor mindig az ügyfél igényeinek átfogó elemzésével kezdjük, hogy olyan személyre szabott szállítási megoldást kínálhassunk, amely tökéletesen megfelel a működési körülményekhez.

Az előnyök 

A nulla károsanyag-kibocsátású és alacsonyabb zajszintű teherautókkal olyan helyekről és helyekre is szállíthat termékeket, ahová más, hagyományos teherautókkal nem. Az alacsonyabb zajszint lehetőséget teremt arra, hogy számos szállítási feladat csúcsidőn kívül is elvégezhető legyen. Ennek köszönhetően idővel javul a túlzsúfolt városok helykihasználása.

Mindennapi használat

Elektromos teherautóink menetközben és várakozáskor is nagyon csendesek a hagyományos teherautókhoz képest. A fülkében és a teherautó körül dolgozva sokkal alacsonyabb a zaj és vibráció szintje. Ezenkívül a villanymotor egyenletes és sima teljesítményleadást biztosít. Ez ideális a városi fuvarozásra jellemző folyamatos megállásokhoz és elindulásokhoz.

Teljesen elektromos teherautó-modelljeink

Az angol nyelvű interaktív prospektusban áttekintést kaphat elektromos teherautóinkról.

A prospektus itt le is tölthető.

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!