Trucks

Climate Wise Edition teherautók

A környezetvédelem legfontosabb kérdése a klímaváltozás, ami azonnali tetteket sürget szerte a világon. A Volvo Trucks felismerte a helyzet súlyosságát. Nem várhatjuk meg a holnap megoldásait, hanem itt és most kell cselekednünk. Itt lépnek a színre Climate Wise Edition teherautóink.

Minden fejlesztés számít

A Climate Wise Edition teherautók olyan regionális és távolsági fuvarozásra alkalmas szállítási megoldást nyújtanak, amely sokkal fenntarthatóbb a teljes életciklus során. Intézkedéseket tettünk gyáraink klímaváltozási szempontból semlegessé tétele érdekében. A termelési láncból fennmaradó CO2-kibocsátást pedig éghajlati kompenzációval semlegesítjük. Ezt a kompenzációt a Gold Standard tanúsítja, és a tanúsítvány egy példányát minden Climate Wise Edition teherautóhoz mellékeljük.

Interaktív prospektusunkban áttekintheti a Climate Wise Edition jellemzőit

Climate Wise Edition teherautó-modellek

A Climate Wise Edition teherautók kínálatában szerepel az üzemanyag-hatékony Volvo FH I-Save csomaggal, a gázüzemű Volvo FH LNG és a gázüzemű Volvo FM LNG. Ezek nagy teljesítmény és alacsony CO2-kibocsátás mellett is üzemanyag-hatékonyan üzemeltethetők. Ha a fenntarthatóság érdekében csökkenteni szeretné CO2-kibocsátását, akkor a Climate Wise Edition teherautók jó választást jelentenek.

Helyi projekt a károsanyag-kibocsátás csökkentése érdekében

A Climate Wise Edition teherautók éghajlati kompenzációját South Pole nevű partnerünkkel együttműködve valósítjuk meg, akik vezető fejlesztő szerepet töltenek be az önkéntes kompenzációjú globális kibocsátáscsökkentési projektek terén. A projekt a közvetlen éghajlati előnyök mellett hozzájárul a fenntartható ökológiai és társadalmi fejlődéshez is a falvakban és a kapcsolódó régiókban.

További információk a Volvo Trucks által támogatott projektről

Maradjunk kapcsolatban!

Érdeklődik a teherautók, szállítmányozás és technológia iránt? Regisztráljon a Volvo Trucks tudásközpontba, ahol a vállalkozásának fontos témakörökkel kapcsolatos szakértői információkhoz juthat.

Kapcsolódó hírek

Mik a szállítási igényei?

Fedezze fel az igényeinek megfelelő megoldásokat!

Az ökológiai lábnyom csökkentése még soha nem volt ilyen kellemes

Több nyomaték és kevesebb üzemanyag az I-Save segítségével

Szeretne környezettudatossá válni?

Keressen fel minket a megfelelő megoldásért!