Trucks

Tudjon meg többet arról, hogyan támogatjuk ezt a szegmenst az interaktív szegmensspecifikus prospektusból

A legerősebb láncszem a városi ellátási láncokban.

REGIONÁLIS FUVAROZÁS

Amikor Ön jelenti az összeköttetést a regionális logisztikai központok között, sok minden forog kockán. A szállítási idő, az Ön és az ügyfelek jó híre, a szerződések és a jövőbeli megbízatások. Olyan eszközöket biztosítunk Önnek, amelyek segítenek a különleges követelmények teljesítésében és az ígéreteinek betartásában. Eszközöket, amelyek segítenek Önnek hatékonynak, pontosnak és kiszámíthatónak maradni mind a szállítási határidőket, mind a költségeket tekintve.

A Volvo Trucks jellemzői az Ön tevékenységéhez

Fedezze fel a vállalkozásának üzemeltetését megkönnyítő megoldásainkat.

Kilátás
Kiváló kilátás a nagy méretű ablakfelületek és a jó kialakítású tükrök jóvoltából. Ám ezt is fokozhatja, akár nyolc kamerát is felszerelhet – közülük az egyik az utasoldali visszapillantó tükörben elhelyezett utasoldali sarokkamera.


A Volvo Dinamikus Kormányzás az Ön igényeihez igazítva
Tökéletes stabilitást és irányíthatóságot szeretne minden sebességnél, ami leveszi a terhet a válláról? Ismerje meg a Volvo Dinamikus Kormányzás rendszert.

Az összes adat birtokában
A Volvo Connect egy internetes felület a digitális szolgáltatásokhoz – ez az Ön digitális otthona a jövedelmezőbb szállítási műveletekért. Használatával új szintre emelheti a teherautók üzemidejét, a hatékonyságot és a termelékenységet.

I-Shift Dual Clutch
Az I-Shift Dual Clutch kettős tengelykapcsolós automatizált váltó igazán egyenletes, dinamikus gyorsulást kínál. A másodperc töredéke alatt vált fokozatot. 

Optimalizáljon az I-See segítségével
Az I-See előrelátó hajtásláncvezérlés a domborzati adatok segítségével az Ön útvonalához optimalizálja a sebességet és fokozatváltást az üzemanyag-hatékonyság érdekében. 

Gázüzemű teherautók
Gázüzemű teherautóink cseppfolyósított földgázzal (LNG) üzemelnek, ezeket választva azonnal csökkentheti a szén-dioxid-lábnyomát a teljesítmény és a termelékenység megőrzése mellett. Ezenfelül az üzemanyagköltségek jelentős csökkentésére is lehetőséget adnak.

Kényelmes fülkék
Mindegyik fülkénk kiemelkedő kényelmet, alacsony zajszintet és rengeteg helyet kínál Önnek.

Volvo Arany Szerződés
Az üzemidő biztosításának legjobb módja a Volvo Arany Szerződés, amely fix havi díjért tartalmazza az összes megelőző karbantartást és teherautó-javítást. A teherautó távolról is kommunikál a márkaszervizzel, ezzel fokozva az Ön szervizlátogatásainak hatékonyságát. Így a teherautót a lehető legjobb állapotban tartja, Ön pedig teljes mértékben ellenőrizheti a költségeit. Ha a futásteljesítménye ingadozik, válassza a Flexi-Gold Szerződést, amely ugyanezt a fedezetet biztosítja az Ön vállalkozása ritmusához igazodó díjért.

Már várja a teherautója

Beszéljen a Volvo Trucks helyi márkakereskedőjével, hogy megtalálja a legjobb megoldást az Ön regionális fuvarozást végző vállalata számára.