Trucks

Tudjon meg többet arról, hogyan támogatjuk ezt a szegmenst az interaktív szegmensspecifikus prospektusból

A legerősebb láncszem a városi ellátási láncokban.

REGIONÁLIS FUVAROZÁS

Amikor Ön jelenti az összeköttetést a regionális logisztikai központok között, sok minden forog kockán. A szállítási idő, az Ön és az ügyfelek jó híre, a szerződések és a jövőbeli megbízatások. Olyan eszközöket biztosítunk Önnek, amelyek segítenek a különleges követelmények teljesítésében és az ígéreteinek betartásában. Eszközöket, amelyek segítenek Önnek hatékonynak, pontosnak és kiszámíthatónak maradni mind a szállítási határidőket, mind a költségeket tekintve.

A Volvo Trucks jellemzői az Ön tevékenységéhez

Fedezze fel az élete megkönnyítésére és az üzemeltetése még jobbá tételére készített megoldásokat.

Kilátás
Kiváló kilátás a nagy méretű ablakfelületek és a jó kialakítású tükrök jóvoltából. Ám ezt is fokozhatja, akár nyolc kamerát is felszerelt – közülük az egyik az utasoldali visszapillantó tükörben elhelyezett utasoldali sarokkamera.


A Volvo Dinamikus Kormányzás az Ön igényeihez igazítva
Tökéletes stabilitást és irányíthatóságot szeretne minden sebességnél, ami leveszi a terhet a válláról? Ismerje meg a Volvo Dinamikus Kormányzás rendszert.

Az összes adat birtokában
A Volvo Connect egy internetes felület a digitális szolgáltatásokhoz – ez az Ön digitális otthona a jövedelmezőbb szállítási műveletekért. Használatával új szintre emelheti a teherautók üzemidejét, a hatékonyságot és a termelékenységet.

I-Shift Dual Clutch
Az I-Shift Dual Clutch kettős tengelykapcsolós automatizált váltó igazán egyenletes, dinamikus gyorsulást kínál. A másodperc töredéke alatt vált fokozatot. 

Optimalizáljon az I-See segítségével
Az I-See előrelátó hajtásláncvezérlés a domborzati adatok segítségével az Ön útvonalához optimalizálja a sebességet és fokozatváltást az üzemanyag-hatékonyság érdekében. 

Gázüzemű teherautók
Gázüzemű teherautóink cseppfolyósított földgázzal (LNG) üzemelnek, ezeket választva azonnal csökkentheti a szén-dioxid-lábnyomát a teljesítmény és a termelékenység megőrzése mellett. Ezenfelül az üzemanyagköltségek jelentős csökkentésére is lehetőséget adnak.

Kényelmes fülkék
Mindegyik fülkénk kiemelkedő kényelmet, kis zajszintet és rengeteg helyet kínál. Önnek és a szükséges dolgoknak egyaránt.

Volvo Arany Szerződés
Az üzemidő biztosításának legjobb módja a Volvo Arany Szerződés, amely fix havi díjért tartalmazza az összes megelőző karbantartást és teherautó-javítást. A teherautó távolról is kommunikál a márkaszervizzel, ezzel fokozva az Ön szervizlátogatásainak hatékonyságát. Így a teherautót a lehető legjobb állapotban tartja, Ön pedig teljes mértékben ellenőrizheti a költségeit. Ha a futásteljesítménye ingadozik, válassza a Flexi-Gold Szerződést, amely ugyanezt a fedezetet biztosítja az Ön vállalkozása ritmusához igazodó díjért.

Már várja a teherautója

Beszéljen a Volvo Trucks helyi márkakereskedőjével, hogy megtalálja a legjobb megoldást az Ön regionális fuvarozást végző vállalata számára.