Trucks

Tudjon meg többet arról, hogyan támogatjuk ezt a szegmenst az interaktív szegmensspecifikus prospektusból

Nehéz körülmények között ellenálló berendezések szükségesek

Bányászati szállítások

Meredek lejtők, ijesztő szakadékok, éles kanyarok és szűkös zárt terek egy teljesen megrakott teherautóval – mindez maximális odafigyelést és pontos irányítást kíván meg Öntől. Rendelkezésére állunk támogatásunkkal, hogy a termelés folyamatosságát még kihívást jelentő körülmények között is biztosítsa.

A Volvo Trucks jellemzői az Ön tevékenységéhez

Fedezze fel a vállalkozásának üzemeltetését megkönnyítő megoldásainkat.

38 tonna teherbírású bogi
Tartós megoldást szeretne hatékonysága maximalizálásához a nagyobb teherbírás által?

Az erőteljes homlokfal
Kemény körülményekhez és nehéz terepre tervezték.

Kúszófokozatokkal rendelkező I-Shift
Kiváló elindulási képesség még teljes terhelés mellett is – és az erő teljes mértékű, biztos szabályozása igazán kis sebességnél.

Öttengelyes teherautók közvetlenül a gyárból
Az Ön Volvo teherautóját akár öttengelyes, 10×4 vagy 10×6 konfigurációban is megépítjük közvetlenül a gyárban annak érdekében, hogy pótkocsi nélkül is hatalmas teherbírást kínáljanak.

Tapadás, amikor szükséges
Vegye kézbe a vonóerő-átadás és a termelékenység szabályozását! A differenciálzárak egyszerűen kezelhetők a felhasználóbarát felületen. Ha a teherautó meghajtott első tengellyel rendelkezik, a funkció szükség esetén automatikusan bekapcsol. és kikapcsol, ha már nincsen rá szükség.

A Volvo Dinamikus Kormányzás az Ön igényeihez igazítva
Kiváló manőverezőképességet szeretne, ami leveszi a terhet a válláról? Ismerje meg a Volvo Dinamikus Kormányzás rendszert.

Fülkék föld alatti bányászathoz
Az alacsony nappali fülke és az alacsony hálófülke ideális a föld alatt, ahol korlátozott a magasság. A vezetőfülkék akár a ráeső tárgyak elleni védelemmel is rendelhetők. Üvegtető helyett pedig acél tetőablakkal.

Volvo szerviztervezés
A műszaki meghibásodások és a sürgős javítások csökkentik az üzemidőt és a bevételt. A proaktív szervizelés és a megelőző karbantartás megóvja Önt ettől, ezért megéri előre tervezni. A jó hír pedig, hogy elvégezzük ezt Ön helyett. A Volvo Szerviztervet kifejezetten az Ön teherautójához és üzletmenetéhez alakítjuk ki, ezzel optimalizálva az Ön üzemidejét, ráadásul a szolgáltatás teljesen ingyenes.

Referencia-ügyfél

Soha nem tudjuk, hogy mi vár ránk. A talaj mozog, és ami az egyik pillanatban biztosnak néz ki, a következőben gyorsan megváltozhat

Új utakon?

Beszéljen a Volvo Trucks helyi márkakereskedőjével, hogy megtalálja a legjobb megoldást az Ön bányászati szállítást végző vállalata számára.