Trucks

Tudjon meg többet arról, hogyan támogatjuk ezt a szegmenst az interaktív szegmensspecifikus prospektusból

Régiókat és országokat köt össze

TÁVOLSÁGI FUVAROZÁS

Az Ön számára az az általános, hogy nagy távolságokat kell megtennie. Mindegy, milyen messzire viszik a megbízásai – az Ön feladata, hogy teljesítse a vállalásait. És ezzel segítsen másoknak megtartani az ő ígéreteiket. Tudjuk, hogy mindennek működnie kell, és minden egyes csepp üzemanyagból a legtöbbet kell kihoznia. Azért vagyunk, hogy segítsünk abban, hogy azt érezze, egyre fogy a távolság.

A Volvo Trucks jellemzői az Ön tevékenységéhez

Fedezze fel a vállalkozásának üzemeltetését megkönnyítő megoldásainkat.

Takarítson meg üzemanyagot az I-Save segítségével
A dombokat és az emelkedőket nagyobb fokozatban győzheti le – ez sebességveszteség nélküli üzemanyag-megtakarítást jelent, és egyúttal kifinomultabb utazást biztosít.

Optimalizáljon az I-See segítségével
Az I-See előrelátó hajtásláncvezérlés a domborzati adatok segítségével az Ön útvonalához optimalizálja a sebességet és fokozatváltást az üzemanyag-hatékonyság érdekében.

Biztonságosan lefelé a Stretch Brake fékkel 
Amikor egy teljes terhelésű teherautó és pótkocsi halad lefelé egy lejtőn a Stretch Brake fék aktiválja a pótkocsi kerekeinek fékeit, hogy kiegyenesítse a járműszerelvényt és megelőzze a becsuklást.

Dynafleet Üzemanyag és Környezetvédelem 
A flottakezelési szolgáltatások megkönnyítik a teherautói teljesítményének és a járművezetői hatékonyságának felügyeletét. A gyors és pontos szolgáltatás segítségével Ön azonosíthatja a megtakarítási lehetőségeket.

Volvo Dinamikus Kormányzás az Ön igényeihez igazítva
Tökéletes stabilitást és irányíthatóságot szeretne minden sebességnél, ami leveszi a terhet a válláról? Támogatást szeretne a megcsúszás és az akaraton kívüli sávváltások elkerüléséhez? Ismerje meg a Volvo Dinamikus Kormányzás rendszert.

Kétkörös akkumulátorrendszer
Válasszon olyan akkumulátorrendszert, amely úgy biztosít kiemelkedő fedélzeti kényelmet, hogy nem veszélyezteti a másnap reggeli indíthatóságot.

Gázüzem
Gázüzemű teherautóink cseppfolyósított földgázzal (LNG) üzemelnek, ezeket választva azonnal csökkentheti a szén-dioxid-lábnyomát a termelékenység veszélyeztetése nélkül. Ezenfelül az üzemanyagköltségek csökkentésére is lehetőséget adnak.

Globetrotter fülkék – csak egy lépés a nagy tér
A Globetrotter fülke koncepcióját évtizedekkel korábban azért találtuk ki, hogy kényelmesebbé és biztonságosabbá tegyük az utakon töltött életet. Az akár 220 centiméter belmagassággal, kényelmes alvóhelyekkel és rengeteg ötletes tárolóhellyel rendelkezik mindenhez, amire csak szükség lehet útközben.

I-Shift Dual Clutch
Az I-Shift Dual Clutch kettős tengelykapcsolós automatizált váltó folyamatos teljesítményleadást biztosít, amely megváltoztatja vezetési stílusát – és javítja a termelékenységét. 

Referencia-ügyfél

Ugyanis mi nagyon sok hegyi útvonalon járunk, amelyekre megfelelő teljesítményt nyújtó, ám kis üzemanyag-fogyasztású járművek kellenek

Így Ön is továbbjut

Beszéljen a Volvo Trucks helyi márkakereskedőjével, hogy megtalálja a legjobb megoldást az Ön távolsági fuvarozást végző vállalata számára.