Trucks

Tudjon meg többet arról, hogyan támogatjuk ezt a szegmenst az interaktív szegmensspecifikus prospektusból.

Az extrém számok világa

Nehézfuvarozás

Ha elvállalja a legnehezebb feladatokat, akkor Önnek túl kell lépnie a megszokottakon, és olyasmit kell tennie, amire senki más nem képes. Ön a szakértő, és a kihívásai egyediek. Megoldásainkkal teljes mértékben a helyzet ura lehet, akár épp lassú elindulásról vagy óriási távolságok gyors megtételéről legyen szó. Akár olyan járművet is rendelhet, amely akár 325 tonna szerelvényössztömeggel is kiváló elindulási képességeket kínál. 

Volvo FH16

Óriási teljesítmény és kényelem

 

Fő termékinformációk

Legnagyobb teljesítmény: 550-750 lóerő.

Tágas és kényelmes fülkék öt méretben. Nagy távolságokra optimalizálva. Rugalmasan specifikálható alváz a felépítményezés megkönnyítésére.

 

Választható üzemanyag

Dízel, HVO.

 

Főbb termékjellemzők

I-Shift kúszófokozatokkal, rendkívüli igénybevételt jelentő alkalmazásokhoz. Többfokozatú hátramenet. Akár 750 lóerő teljesítményű motor. Akár 325 tonna megengedett szerelvényössztömeg.

Volvo FH

Kiváló kényelem és hatékonyság

 

Fő termékinformációk

Legnagyobb teljesítmény: 420–540 lóerő.

Tágas és kényelmes fülkék öt méretben. Nagy távolságokra optimalizálva.

Rugalmasan specifikálható alváz a felépítményezés megkönnyítésére.

 

Választható üzemanyag

Dízel, LNG, biodízel, HVO.

 

Főbb termékjellemzők

Volvo Dinamikus Kormányzás rendszer Személyes Beállítások és Stabilitási Asszisztens funkciókkal. I-Shift kúszófokozatokkal. Többfokozatú hátramenet. Emelhető Tandemtengely. Nagy igénybevételre tervezett lökhárító.

A Volvo Trucks jellemzői az Ön tevékenységéhez

Fedezze fel a vállalkozásának üzemeltetését megkönnyítő megoldásainkat.

I-Shift automatizált váltó extra rövid kúszófokozatokkal 
Kiváló elindulási képesség akár 325 tonna szerelvényössztömeggel, valamint a teljesítmény teljes körű és biztos szabályozása rendkívül kis sebességnél. Önnek nem kell kompromisszumot kötnie sem az üzemanyag-fogyasztás, sem az elindulási képesség tekintetében. 

Akár 750 lóerős – mégis kezesbárány 
Egy Volvo teherautóval mindig az Ön parancsára vár a szükséges teljesítmény. A Volvo FH16 kormánya mögött 750 lóerő teljesítmény és 3550 newtonméter forgatónyomaték várja. 

38 tonna terhelhetőségű bogi 
Tartós megoldás, amely megnöveli a teherbírást. Nagy teherbírású bogink akár 38 tonnás bogiterheléssel is könnyen megbirkózik.

Tengelyterhelés és kipörgésgátló 
A járművezetői kezelőfelület lehetővé teszi az egyes tengelyek terhelésének és a differenciálművek szabályozását. A vonóerő-átadás növeléséhez csupán forgassa el a vezérlőt az óramutató járásával megegyező irányban.

Biztonságosan lefelé a Stretch Brake fékkel 
Teljes terhelésű teherautó és pótkocsi halad lefelé egy lejtőn. A Kiterjesztett Fék aktiválja a pótkocsi kerekeinek fékjeit, hogy kiegyenesítse a járműszerelvényt és megelőzze a becsuklást. 

Az erőteljes homlokfal 
A világ legkeményebb terepére tervezett, erőteljes homlokfal, annak nagy igénybevételre tervezett lökhárítója, illetve a motor védőlemeze megvédi az olyan létfontosságú részeket, mint a fényszórók és a motor részei. A felcsapódó kövek és murva nem ok a megállásra. 

Kilátás
A nagy méretű ablakfelületek és a jó kialakítású tükrök Kiváló kilátást eredményeznek. Ám ennek fokozására akár nyolc kamerával is felszerelheti a teherautót – a kamerák képe az oldalsó kijelzőn látható. Ön lesz a helyzet ura.

Vonófej
Extrém nehéz terhek tolásához vagy vontatásához a homlokfalba épített vonófej nagy segítséget jelent. Tökéletes megoldás, ha két vagy több teherautót kapcsol össze egy szerelvénnyé.

Fékteljesítmény minden igényhez
A kiegészítő fékekkel Ön minden helyzetet uralhat. A retarder stabil kapacitást biztosít nagy sebességnél. A kúszófokozatokkal rendelkező I-Shift váltóval kombinált Volvo Kompressziós Motorfék (VEB) még különösen kis sebességnél is teljesíti az Ön igényeit.

Volvo Dinamikus Kormányzás az Ön igényeihez igazítva 
Tökéletes stabilitást és irányíthatóságot szeretne minden sebességnél, ami leveszi a terhet a válláról még extrém terhelésnél is? Ismerje meg a Volvo Dinamikus Kormányzás rendszert. 

Tágas fülkék
Teherautó-fülkéink bőséges helyet kínálnak a sofőrnek és a dolgainak egyaránt. Az akár 220 centiméter belmagasságú Globetrotter XL fülke kiváló kényelmet biztosít a fedélzeti élethez. És ha ez nem lenne elég, egy még tágabb változat is elérhető – amely a Globetrotter XXL névre hallgat. 

Volvo Arany Szerződés 
Az üzemidő biztosításának legjobb módja a Volvo Arany Szerződés, amely fix havi díjért tartalmazza az összes megelőző karbantartást és teherautó-javítást. A teherautó távolról is kommunikál a márkaszervizzel, ezzel fokozva az Ön szervizlátogatásainak hatékonyságát. Így a teherautót a lehető legjobb állapotban tartja, Ön pedig teljes mértékben ellenőrizheti a költségeit. Ha a futásteljesítménye ingadozik, válassza a Flexi-Gold Szerződést, amely ugyanezt a fedezetet biztosítja az Ön vállalkozása ritmusához igazodó díjért.

Referencia-ügyfél

Ilyen körülmények között igazán remek, hogy rábízhatom magam a teherautó kormányrendszerére és az automatizált fokozatváltási rendszerére. Ez nyugalmat biztosít, így az útra koncentrálhatok felesleges aggodalom nélkül.

Nehéz a nehézfuvarozás?

Beszéljen a Volvo Trucks helyi márkakereskedőjével, hogy megtalálja a legjobb megoldást az Ön fuvarvállalata számára.