Trucks

Tudjon meg többet arról, hogyan támogatjuk ezt a szegmenst az interaktív szegmensspecifikus prospektusból

Bárhová elmegy

ERDÉSZETI FELADATOK ÉS RÖNKSZÁLLÍTÁS

Szűk helyek, minimális térköz, rossz útfelület és kihívást jelentő lejtők és emelkedők – Ön jól ismeri ezeket. A farönkök, a faforgács és az erdészeti termékek szállítása gyakorlottságot és pontosságot igényel mind Öntől, mind a felszerelésétől. Olyan megoldásokat kínálunk Önnek, amelyek segítenek többet elérni rövidebb idő alatt. Nehéz felhasználásra épített megoldások ezek, amelyek soha nem hagyják cserben.

Volvo FH16

Kiváló kényelem és hatalmas teljesítmény

 

Fő termékinformációk

Legnagyobb teljesítmény: 550-750 lóerő.

Tágas és kényelmes fülkék öt méretben. Nehéz feladatokhoz és nagy távolságokhoz optimalizálva. Rugalmasan specifikálható alváz a felépítményezés megkönnyítésére.

 

Választható üzemanyag

Dízel, HVO.

 

Főbb termékjellemzők

Volvo Dinamikus Kormányzás rendszer Személyes Beállítások és Stabilitási Asszisztens funkciókkal. I-Shift kúszófokozatokkal. Többfokozatú hátramenet. Emelhető Tandemtengely. Nagy igénybevételre tervezett lökhárító.

Volvo FH

Kiváló kényelem és hatékonyság

 

Fő termékinformációk

Legnagyobb teljesítmény: 420–540 lóerő.

Tágas és kényelmes fülkék öt méretben. Nagy távolságokra optimalizálva.

Rugalmasan specifikálható alváz a felépítményezés megkönnyítésére.

 

Választható üzemanyag

Dízel, LNG, biodízel, HVO.

 

Főbb termékjellemzők

Volvo Dinamikus Kormányzás rendszer Személyes Beállítások és Stabilitási Asszisztens funkciókkal. I-Shift kúszófokozatokkal. Többfokozatú hátramenet. Emelhető Tandemtengely. Nagy igénybevételre tervezett lökhárító.

Volvo FMX

Nehéz terepre készült

 

Fő termékinformációk

Legnagyobb teljesítmény: 330–540 lóerő.

Biztonságos és kényelmes fülkék hat méretben. Jelentős kihívást jelentő körülmények közötti nagy terhelhetőségre optimalizálva. Rugalmasan specifikálható alváz a felépítményezés megkönnyítésére.

 

Választható üzemanyag

Dízel, HVO, biodízel.

 

Főbb termékjellemzők

I-Shift automatizált váltó extra rövid kúszófokozatokkal. Emelhető Tandem Tengely.

A Volvo Trucks jellemzői az Ön tevékenységéhez

Fedezze fel a vállalkozásának üzemeltetését megkönnyítő megoldásainkat.

Akár 750 lóerős – mégis kezesbárány
Egy Volvo teherautóval mindig az Ön parancsára vár a szükséges teljesítmény. A Volvo FH16 kormánya mögött 750 lóerő teljesítmény és 3550 newtonméter forgatónyomaték várja. Az erő rendelkezésre áll, amikor csak szükséges, és megkönnyíti a Volvo FH16 vezetését.

Kúszófokozatokkal rendelkező I-Shift
Kiváló elindulási képesség még teljes terhelés mellett is – és az erő teljes mértékű, biztos szabályozása igazán kis sebességnél. A kúszófokozatokkal rendelkező I-Shift váltóval sem az üzemanyag-fogyasztás, sem az elindulási képesség szempontjából nem kell kompromisszumot kötnie.

Biztonságosan lefelé a Stretch Brake fékkel
Amikor egy teljes terhelésű teherautó és pótkocsi halad lefelé egy lejtőn a Stretch Brake fék aktiválja a pótkocsi kerekeinek fékeit, hogy kiegyenesítse a járműszerelvényt és megelőzze a becsuklást.

Kipörgésgátló
A járművezetői kezelőfelület lehetővé teszi az egyes tengelyek terhelésének, a boginyomás funkciónak és a differenciálművek szabályozását. A nagyobb vonóerő-átadás érdekében forgassa el a szabályozót a kipörgésgátló rendszer vezérlőpaneljén az óramutató járásával megegyező irányban.

Optimalizáljon az I-See segítségével
Az I-See előrelátó hajtásláncvezérlés a domborzati adatok segítségével az Ön útvonalához optimalizálja a sebességet és fokozatváltást az üzemanyag-hatékonyság érdekében.

Nagy igénybevételre tervezett lökhárító
Az erőteljes homlokfal, annak nagy igénybevételre tervezett lökhárítójával, illetve a motor védőlemezével megvédi a létfontosságú részeket, így teherautója kemény körülmények között is helyt áll.

Volvo Dinamikus Kormányzás az Ön igényeihez igazítva
Tökéletes stabilitást és irányíthatóságot szeretne minden sebességnél, ami leveszi a terhet a válláról? Ismerje meg a Volvo Dinamikus Kormányzás rendszert.

Külső kormányzás
A Volvo Dinamikus Kormányzás lehetővé teszi a kormányzás távoli vezérlését is. Így Ön a vezetőülésen kívülről is irányíthatja a teherautót.

Kényelmes fülkék
Mindegyik fülkénk kiemelkedő kényelmet, alacsony zajszintet és rengeteg helyet kínál Önnek.

Manőverezőképesség
Megkönnyítettük a sok tengellyel rendelkező, hosszú szerelvények vezetését. A segéd- és tolótengelyek kiemelkedő kormányelfordulási szögekkel rendelkeznek. Az Emelhető Tandemtengelynek köszönhetően pedig a tandemtengelyes teherautók úgy fordulnak, ahogy az egyetlen hajtott tengellyel rendelkezők.

Kilátás
A nagy méretű ablakfelületek és a jó kialakítású tükrök kiváló kilátást eredményeznek. Ám ennek fokozására akár nyolc kamerával is felszerelheti a teherautót – a kamerák képe az oldalsó kijelzőn látható. Ön lesz a helyzet ura.

Elsőkerék-hajtás, amikor szükséges
Az Automatikus Kipörgésgátló Rendszer szükség esetén automatikusan bekapcsolja az első tengely meghajtását. És kikapcsolja azt, amikor nem szükséges.

Hely egy darunak
Válassza valamelyik alacsony hálófülkét, és így jut hely egy darunak a tető fölött.

Védje az üzemidejét a Volvo Arany Szerződéssel
Az üzemidő biztosításának legjobb módja a Volvo Arany Szerződés, amely fix havi díjért tartalmazza az összes megelőző karbantartást és teherautó-javítást. A teherautó távolról is kommunikál a márkaszervizzel, ezzel fokozva az Ön szervizlátogatásainak hatékonyságát. Így a teherautót a lehető legjobb állapotban tartja, Ön pedig teljes mértékben ellenőrizheti a költségeit. Ha a futásteljesítménye ingadozik, válassza a Flexi-Gold Szerződést, amely ugyanezt a fedezetet biztosítja az Ön vállalkozása ritmusához igazodó díjért.

Referencia-ügyfél

Folyamatosan szemmel kell tartanunk az üzemanyag-hatékonyságot és optimalizálni az üzemanyag-fogyasztást, ugyanis mindig teljes terheléssel közlekedünk.

Várja már az igáslova

Beszéljen a Volvo Trucks helyi márkakereskedőjével, hogy megtalálja a legjobb megoldást az Ön erdészeti feladatokat és rönkszállítást végző vállalata számára.