Trucks

Tudjon meg többet arról, hogyan támogatjuk ezt a szegmenst az interaktív szegmensspecifikus prospektusból

A nemzetközi szállítási útvonalak biztosítása

Konténerszállítás

A konténerek kikötői és más csomópontokban történő felvétele és kiszállítása azt jelenti, hogy Ön készen áll arra, hogy a globális ellátási lánc következő láncszeme legyen. A hatékony munkavégzéshez pedig minden lépés során megfelelő eszközök szükségesek. Olyan megoldásokat kínálunk Önnek, amelyek megkönnyítik a manőverezést, fülkéket kiváló kilátással és kényelemmel – valamint hajtásláncokat, amelyek segítik a lehető legtöbbet kihozni minden csepp üzemanyagból. 

Volvo FM

Tágas és könnyű beszállást kínáló fülkék

 

Fő termékinformációk

Legnagyobb teljesítmény: 330–500 lóerő.

Biztonságos és kényelmes fülkék hat méretben. Kis saját tömegre és hatékonyságra optimalizálva. Rugalmasan specifikálható alváz a felépítményezés megkönnyítésére.

 

Választható üzemanyag

Dízel, LNG, biodízel, HVO.

 

Főbb termékjellemzők

I-Shift. Volvo Dinamikus Kormányzás. Kilátás. Rugalmasan specifikálható alváz.

Volvo FH

Kiváló kényelem

 

Fő termékinformációk

Legnagyobb teljesítmény: 420–540 lóerő.

Tágas és kényelmes fülkék öt méretben. Nagy távolságokra optimalizálva. Rugalmasan specifikálható alváz a felépítményezés megkönnyítésére.

 

 

Választható üzemanyag

Dízel, LNG, biodízel, HVO.

 

Főbb termékjellemzők

I-Shift. Volvo Dinamikus Kormányzás. Rugalmasan specifikálható alváz.

A Volvo Trucks jellemzői az Ön tevékenységéhez

Fedezze fel a vállalkozásának üzemeltetését megkönnyítő megoldásainkat.

Kilátás
Kiváló kilátás a nagy méretű ablakfelületek és a jó kialakítású tükrök jóvoltából. Ám ezt is fokozhatja, akár nyolc kamerát is felszerelhet – közülük az egyik az utasoldali visszapillantó tükörben elhelyezett utasoldali sarokkamera.

Dynafleet Üzemanyag és Környezetvédelem 
A flottakezelési szolgáltatások megkönnyítik a teherautói teljesítményének és a járművezetői hatékonyságának felügyeletét. A szolgáltatás segít a megtakarítási lehetőségek felismerésében, amelyekkel javíthat pénzügyi eredményein és csökkentheti környezeti lábnyomát.

I-Shift Dual Clutch 
Az I-Shift Dual Clutch kettős tengelykapcsolós automatizált váltó igazán egyenletes, dinamikus gyorsulást kínál. A másodperc töredéke alatt vált fokozatot.

Kényelmes fülkék 
Mindegyik fülkénk kiemelkedő kényelmet, alacsony zajszintet és rengeteg helyet kínál Önnek.

I-Park Cool
Kellemesebb a pihenő vagy a terminálokon várakozás, ha megfelelő a fülke hőmérséklete. Az I-Park Cool egy integrált és elektromos árammal működő rendszer. Anélkül tartja hűvösen a fülkét, hogy üresben kellene járatni a motort.

Volvo Dinamikus Kormányzás az Ön igényeihez igazítva
Tökéletes stabilitást és irányíthatóságot szeretne minden sebességnél, ami leveszi a terhet a válláról? Ismerje meg a Volvo Dinamikus Kormányzás rendszert.

Gázüzem
Gázüzemű teherautóink cseppfolyósított földgázzal (LNG) üzemelnek, ezeket választva azonnal csökkentheti a szén-dioxid-lábnyomát a termelékenység veszélyeztetése nélkül. Ezenfelül az üzemanyagköltségek csökkentésére is lehetőséget adnak.

Finanszírozás és biztosítás
A Volvo Financial Services rugalmas finanszírozási csomagjai és személyre szabott biztosítási szolgáltatásai segítik a teherautó jelentette befektetés elérésében – és annak védelmében.

Volvo Arany Szerződés
Az üzemidő biztosításának legjobb módja a Volvo Arany Szerződés, amely fix havi díjért tartalmazza az összes megelőző karbantartást és teherautó-javítást. A teherautó távolról is kommunikál a márkaszervizzel, ezzel fokozva az Ön szervizlátogatásainak hatékonyságát. Így a teherautót a lehető legjobb állapotban tartja, Ön pedig teljes mértékben ellenőrizheti a költségeit. Ha a futásteljesítménye ingadozik, válassza a Flexi-Gold Szerződést, amely ugyanezt a fedezetet biztosítja az Ön vállalkozása ritmusához igazodó díjért.

Referencia-ügyfél

A Volvo teherautóink segítségével építettük fel a márkánkat. Ezek megbízható járművek, ami fontos a munkák megszerzéséhez.

Munkára készen áll?

Beszéljen a Volvo Trucks helyi márkakereskedőjével, hogy megtalálja a legjobb megoldást az Ön konténerszállító vállalata számára.