Trucks

Tudjon meg többet arról, hogyan támogatjuk ezt a szegmenst az interaktív szegmensspecifikus prospektusból

Hozza ki a legtöbbet minden útból

Vegyi anyagok és kőolajtermékek szállítása

Ön a szakértő – mindenki bízik a döntéseiben és a képességeiben. Képzett járművezetőként jól tudja, hogy a megfelelő eszközök segítik a kockázatok kezelésében, illetve a termelékenysége fenntartásában. Olyan szállítási megoldásokat kínálunk, amelyek megfelelnek a szigorú elvárásoknak, és segítik Önt abban, hogy mindig időben teljesítse fuvarjait. Könnyű és gyors teherautókat kínálunk Önnek a biztonság és a megbízhatóság feláldozása nélkül.

Volvo FM

Tágas és könnyű beszállást kínáló fülkék

 

Fő termékinformációk

Legnagyobb teljesítmény: 330–500 lóerő.

Biztonságos és kényelmes fülkék hat méretben. Kis saját tömegre és hatékonyságra optimalizálva. Rugalmasan specifikálható alváz a felépítményezés megkönnyítésére.

 

Választható üzemanyag

Dízel, LNG, biodízel, HVO.

 

Főbb termékjellemzők

Elektronikus Menetstabilizáló – ESC. Volvo Dinamikus Kormányzás rendszer Személyes Beállítások és Stabilitási Asszisztens funkciókkal. Ütközésfigyelmeztetés Vészfékrendszerrel. Kis tömegű komponensekből épített alváz.

Volvo FH

Kiváló kényelem

 

Fő termékinformációk

Legnagyobb teljesítmény: 420–540 lóerő.

Tágas és kényelmes fülkék öt méretben. Nagy távolságon jelentős átlagsebességre optimalizálva. Rugalmasan specifikálható alváz a felépítményezés megkönnyítésére.

 

Választható üzemanyag

Dízel, LNG, biodízel, HVO.

 

Főbb termékjellemzők

Elektronikus Menetstabilizáló – ESC. Volvo Dinamikus Kormányzás rendszer Személyes Beállítások és Stabilitási Asszisztens funkciókkal. Ütközésfigyelmeztetés Vészfékrendszerrel. Kis tömegű komponensekből épített alváz.

A Volvo Trucks jellemzői az Ön tevékenységéhez

Fedezze fel a vállalkozásának üzemeltetését megkönnyítő megoldásainkat.

Kis saját tömeg a nagyobb terhelhetőségért 
A vegyi áruk, kőolajtermékek és az ömlesztett áruk szállításhoz kis saját tömegű teherautókat építhetünk. Ez megnövelt terhelhetőséget eredményez.

Dynafleet
A Dynafleet szolgáltatásai egyszerűvé teszik a teherautók teljesítményének, valamint a járművezetők hatékonyságának és biztonságának nyomon követését. Kimutatásokat hoz létre paraméterek széles skálájából másodpercek alatt – és felderít, hogy miért használnak el több üzemanyagot egyes járművezetők. A gyors és pontos szolgáltatás segítségével Ön azonosíthatja az üzemanyag-költségek, a környezeti lábnyom és a biztonság jobbítási lehetőségeit.

I-Shift Dual Clutch 
Az I-Shift Dual Clutch kettős tengelykapcsolós automatizált váltó egyenletes, dinamikus gyorsulást kínál. Ideális, ha Ön folyékony rakományt szállít. 

A Volvo Dinamikus Kormányzás az Ön igényeihez igazítva 
Tökéletes stabilitást és irányíthatóságot szeretne minden sebességnél, ami leveszi a terhet a válláról? Ismerje meg a Volvo Dinamikus Kormányzás rendszert. 

Jó kezelhetőség és támogatás
Teherautóink mindig kiváló kezelhetőséget és irányíthatóságot kínálnak a vezetőnek. Ezt mindig a piacon elérhető legjobb támogatással egészítik ki. Az Elektronikus Menetstabilizáló segíti Önt, hogy megcsúszás nélkül mindig a helyes irányban haladjon. A Volvo Dinamikus Kormányzás és a Sávtartást Támogató Asszisztens felismeri és korrigálja a másik sávba történő akaraton kívüli áttérést. Az Ütközésfigyelmeztetés Vészfékrendszerrel funkció pedig közbelép, ha Ön túl közel kerülne az Ön előtt haladó járműhöz. Ez azonban csupán néhány példa. Ennél sokkal gazdagabb a kínálat, ezért forduljon márkakereskedőjéhez!

Kilátás
Minden fülkénk kiváló kilátást biztosít a nagy méretű ablakfelületek és a jó kialakítású tükrök jóvoltából. Ám ezt is fokozhatja, akár nyolc kamerát is felszerelt – közülük az egyik az utasoldali visszapillantó tükörben elhelyezett utasoldali sarokkamera.

Optimalizáljon az I-See segítségével
Az I-See előrelátó hajtásláncvezérlés a domborzati adatok segítségével az Ön útvonalára optimalizálja a sebességet és fokozatváltást az üzemanyag-hatékonyság érdekében.

Gázüzemű teherautók 
Gázüzemű teherautóink cseppfolyósított földgázzal (LNG) üzemelnek, ezeket választva azonnal csökkentheti a szén-dioxid-lábnyomát a teljesítmény és a termelékenység megőrzése mellett.

Biztonságosan lefelé a Stretch Brake fékkel
Amikor egy teljes terhelésű teherautó és pótkocsi halad lefelé egy lejtőn a Stretch Brake fék aktiválja a pótkocsi kerekeinek fékeit, hogy kiegyenesítse a járműszerelvényt és megelőzze a becsuklást.

Volvo Arany Szerződés 
Az üzemidő biztosításának legjobb módja a Volvo Arany Szerződés, amely fix havi díjért tartalmazza az összes megelőző karbantartást és teherautó-javítást. A teherautó távolról is kommunikál a márkaszervizzel, ezzel fokozva az Ön szervizlátogatásainak hatékonyságát. Így a teherautót a lehető legjobb állapotban tartja, Ön pedig teljes mértékben ellenőrizheti a költségeit. Ha a futásteljesítménye ingadozik, válassza a Flexi-Gold Szerződést, amely ugyanezt a fedezetet biztosítja az Ön vállalkozása ritmusához igazodó díjért.

Referencia-ügyfél

Mivel ilyen sokat használjuk a teherautókat – néha akár évi 7500 órát – a kis saját tömeg rettentően fontos.

Találja meg a megfelelő képletet

Beszéljen a Volvo Trucks helyi márkakereskedőjével, hogy megtalálja a legjobb megoldást az Ön vegyi anyagokat és kőolajtermékeket szállító vállalata számára.