Trucks

Tudjon meg többet arról, hogyan támogatjuk ezt a szegmenst az interaktív szegmensspecifikus prospektusból

Meghozza a holnapot. Ma

ÉPÍTŐPARI FUVAROZÁS

Egyre növekednek a városok. Ezt Ön és teherautói teszik lehetővé – mindenki számít arra, hogy Ön elvégezze a feladatait. Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek segítik Önt, hogy nagyobb mennyiségű rakományt szállíthasson, helyt álljon a keményebb terepeken, csökkentse a ciklusidőt, növelje az üzemidőt, levegye a terhet a járművezetők válláról és csökkentse az üzemanyag-fogyasztást. 

A Volvo Trucks jellemzői az Ön tevékenységéhez

Fedezze fel a vállalkozásának üzemeltetését megkönnyítő megoldásainkat.

A robusztus homlokfal
A világ legnehezebb körülményeivel is megbirkózik.

Kúszófokozatokkal rendelkező I-Shift
Kiváló elindulási képesség még teljes terhelés mellett is – és az erő teljes mértékű szabályozása igazán kis sebességnél.

Minden igényhez megfelelő teljesítmény
Egy Volvo teherautóval mindig az Ön rendelkezésére áll a szükséges teljesítmény. Hajtásláncok a Volvo FMX, a Volvo FH, a Volvo FM, a Volvo FE vagy a Volvo FL teherautókhoz.

Ön szabályozza a vonóerő-átadást
Ne akadjon el – a kipörgésgátló vezérlőpanelje egyszerűen használható. Forgassa el az óramutató járásával megegyező irányba a szabályzót, hogy aktiválja a differenciálzárakat, a meghajtott első tengelyt és a további segédeket.

A Volvo Dinamikus Kormányzás az Ön igényeihez igazítva 
Tökéletes stabilitás és irányíthatóság minden sebességnél – ráadásul a terhet is leveszi a válláról.

Külső Kormányzás
Vezesse teherautóját a fülkén kívülről.

Emelhető Tandemtengely
Tökéletes akkor, ha az egyik irányba nagy terheléssel, visszafelé pedig üresen közlekedik.

Még nagyobb teherbírás közúton
Alvázunk különféle komponensekkel és felfüggesztésekkel készül, hogy megfeleljen a különböző igényeknek. A légrugózás egyszerre biztosít hatalmas teherbírást, tökéletes manőverezőképességet és kényelmes vezethetőséget. Minden egyes légrugózású első tengely akár 10 tonnával is terhelhető. Mindezzel Ön fokozhatja a termelékenységet, jobb munkakörnyezetet teremthet és a kevesebb vibrációnak köszönhetően megnövelheti az alkatrészek élettartamát.

Kényelmes fülkék
Mindegyik fülkénk kiemelkedő kényelmet, kis zajszintet és rengeteg helyet kínál. Mindig az Ön biztonságát szolgálják. A Volvo FMX, a Volvo FH, a Volvo FM, a Volvo FE vagy a Volvo FL fülkéjének belseje.

Nagyszerű kilátás
Kiváló kilátás a nagy méretű ablakfelületek és a jó kialakítású tükrök jóvoltából. Ezt akár nyolc kamera képével fokozhatja.

Változatosan rendelhető alvázkínálat
A Volvo Trucks alvázkoncepciójának köszönhetően pontosan az Ön által kívánt alvázkeretet és tengelykialakításokat rendelheti közvetlenül a gyárból. Márkakereskedője segít Önnek személyre szabni a teherautóját.

Könnyű felépítményezés
Megkönnyítjük a felépítményezők számára, hogy a teherautót az Ön üzemeltetéséhez szabják. A Volvo Felépítményezési Utasításai egyértelmű útmutatást nyújtanak.

Védje az üzemidejét a Volvo Arany Szerződéssel
Az üzemidő biztosításának legjobb módja a Volvo Arany Szerződés, amely fix havi díjért tartalmazza az összes megelőző karbantartást és teherautó-javítást. A teherautó távolról is kommunikál a márkaszervizzel, ezzel fokozva az Ön szervizlátogatásainak hatékonyságát.

Referencia-ügyfél

A teherautó nagy terheléssel is rendkívül stabilnak érződik. Az I-Shift sebességváltó nagyon pontos. Szerintem ez egy nagyon jó teherautó.

Építse a jövőjét

Beszéljen a Volvo Trucks helyi márkakereskedőjével, hogy megtalálja a legjobb megoldást az Ön építőipari fuvarvállalata számára.