Alkatrészek, amelyek keményebben dolgoznak

Az Eredeti Volvo Alkatrészek nem csupán biztosított minőségűek. A specifikációink alapján tervezték őket és kompromisszumoktól mentes szabványaink szerint készülnek. Szigorú tesztelésen is átesnek. Tökéletesen illeszkednek. És biztosítják Önnek azt a nyugalmat, amelyet megérdemel. 

Soha nincs messze a szükséges alkatrésztől

A megfelelő alkatrész. A megfelelő helyen. A megfelelő időben

Világszerte 140 piacra kiterjedő szervizhálózatunkkal soha nincs messze attól az alkatrésztől és szolgáltatástól, amely ahhoz kell, hogy folytathassa útját. Fejlett logisztikai rendszereink biztosítják, hogy megtalálja a szükséges alkatrészt, amely a Volvo hatékonyságával eljut Önhöz.

Üzemideje a legfontosabb a számunkra.

15 éves gyártási ígéretünk

Nem számít, milyen Volvo teherautót vezet vagy mikor vásárolta, üzemideje elsődleges a számunkra. Ezért biztosítjuk még legalább 15 évig a típus gyártásának leállítása után valamennyi létfontosságú alkatrész gyártását és elérhetőségét.

Több mint százezer terméket tartalmazó kínálatunkban megtalálja a keresett alkatrészeket

Keresse meg a tökéletes alkatrészt

Több mint 100000 Eredeti Volvo Alkatrészt gyártunk és kínálunk. Alkatrész-katalógusunk segítségével pedig könnyen megtalálhatja az alkatrészt, amelyet keres.

Böngéssze át az alkatrész-katalógust

EREDETI VOLVO ALKATRÉSZEK – 2 GONDTALAN ÉV

Alkatrészeink eredetiek. Olyannyira biztosak vagyunk a minőségükben, hogy 2 éves garanciát vállalunk a beépített alkatrészekre. 

Ha egy alkatrész az első 2 évben garanciális hiba miatt meghibásodik, átvállaljuk a javítását vagy az alkatrész cseréjét.

A 2 teljes évre érvényes, beszerelt alkatrészekre vonatkozó garancia csak akkor érvényes, ha az Eredeti Volvo Alkatrészt hivatalos Volvo márkaszerviz szereli be. A garancia az alkatrészek javítását vagy cseréjét fedi. Sőt, még az alkatrész hibája következtében fellépő károsodást is.

Volvo Exchange alkatrészek

A Volvo Exchange Alkatrészek olyan Eredeti Volvo Alkatrészek, amelyeket eredeti állapotúra újítottak fel, és versenyképes áron szerezhetők be. Az Exchange alkatrészek minőségi követelményei pontosan megegyeznek a vadonatúj alkatrészekével. És ugyanazon garanciát is kapja hozzájuk.

Exchange alkatrészeink kínálata az egyik legkiterjedtebb a piacon. Mindent megtalálhat közöttük a légsűrítőktől, vezérlőegységektől és tengelykapcsoló-készletektől a motorokig, sebességváltókig, turbófeltöltőkig és tachográfokig – olyan áron, amelyet nagyra értékel majd, és olyan minőségben, amelyben megbízhat.

VT

Váljon részesévé

Eredeti Volvo Alkatrészek, szakértő szolgáltatás és olyan szerelők, akik elsőre megfelelő munkát végeznek. Mindez Volvo Trucks kereskedőjénél kezdődik.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt