Személyre szabott egyéni szervizütemezés

Az Ön teherautójára szabva

A nehéz üzemelési körülmények fokozott kopást és elhasználódást jelentenek. A kis futásteljesítmény kevesebb karbantartást jelent. Ami tehát megfelelő az egyik teherautónak, nem feltétlenül megfelelő az Önének is. Igényeit, felhasználását és tevékenységét áttekintve kialakítunk egy egyéni szervizütemezést, amely biztosítja, hogy teherautója pontosan olyan karbantartást kapjon, amire szüksége van – ne többet és ne kevesebbet.

Az Arany szerződés

Plusz tehertől szabadulhat meg

Egy szerviztervvel előre ismerheti szervizidőpontjait és a javításokat. A szervizszerződések még tovább mennek. Kék, Ezüst és Arany szervizszerződéseink mindenre kiterjednek, a megelőző karbantartástól a teherautók teljes javításáig, teljes felügyeletet biztosítva költségei felett. A Volvo FM vagy Volvo FH teherautójához kötött Volvo Arany szerződés pedig nem kevesebb mint százszázalékos üzemidőt biztosít Önnek,

Ismerje meg az Arany szerződést és minden előnyét

Szerviztervezés – így csináljuk

1. lépés: Bevisszük az adatokat
Ingyenes szerviztervének kialakítása a teherautó pontos specifikációjának, felhasználásának és éves futásteljesítményének – valamint a tevékenységére vonatkozó részletes adatoknak – rendszerünkbe való betáplálásával veszi kezdetét. 

2. lépés: Elemzünk
A különböző szervizintervallumok teherautója üzemidejére gyakorolt hatásainak tesztelését követően meghatározzuk a tökéletes karbantartási szintet.

3. lépés: Tervezünk
Adatait felhasználva létrehozunk egy olyan egyéni szerviztervet, amely meghatározza, hogy teherautója mikor szorul szervizelésre és pontosan mire kell odafigyelni, így mindig tudja, hogy mire számítson.

4. lépés: Karbantartunk
Ha közeledik egy ütemezett szervizelés, jó előre kapcsolatba lépünk Önnel, hogy segítsünk flottatervezésének egyszerűsítésében. 

5. lépés: Finomhangulunk
Amikor teherautója szervizben van, minden alkalommal áttekintjük az igényeit és optimalizáljuk a tervét, így mindig a legtöbbet hozhatja ki teherautójából vagy flottájából.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Tervezzünk együtt

Volvo Trucks kereskedője elintézi Önnek ingyenes szerviztervét – és válaszol minden szervizeléssel kapcsolatos kérdésére.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt