Tartsa teherautóját optimális – és a lehető legjövedelmezőbb – állapotban

Nagyszerű a teherautóinak

Teherautója optimális és lehető legjövedelmezőbb állapotban tartása érdekében minősített Volvo szerelők végzik a szervizelést. Minden szükséges Volvo szerszámmal, diagnosztikai eszközzel és adatbázissal rendelkeznek. Kizárólag Eredeti Volvo Alkatrészeket használnak fel. Üzletmenetének minél kisebb megzavarása érdekében pedig mindig igyekeznek akkor dolgozni, amikor az Önnek megfelelő. 

Tervezze be előre a karbantartást idő és költség tekintetében egyaránt

Nagyszerű a vállalkozásának

Az előre megtervezett és beárazott szervizelés nagyobb működési irányítást nyújt Önnek, és segítségével jobban áttekintheti az üzletmenetét – időt és pénzt takarítva meg az adminisztráción. Egy gondosan karbantartott teherautó emellett megbízhatóbb és üzemanyag-hatékonyabb. Mindez mérsékli a teljes üzemeltetési költséget és csökkenti az Ön terheit, így nyugodtan összpontosíthat vállalkozása fejlesztésére.

Válassza ki tökéletes szerződését

Garantált 100%-os üzemidő

Volvo Arany szerződés

Biztosítsa vállalkozása számára a 100%-os garantált üzemidő, a teherautó valamennyi javítása, és a teljes megelőző karbantartás nyújtotta előnyöket!

Bővebben az Arany szerződésről
Tartalmazza a hajtáslánc javításait

Volvo Ezüst szerződés

Biztosítsa nyugalmát egy szerviztervvel, amely magában foglalja a hajtáslánc költséges javításait, valamint a megelőző karbantartást!

Bővebben az Ezüst szerződésről
Teherautóját egy egyezetett szervizütemterv védi

Volvo Kék szerződés

Nyugodtan dőljön hátra annak tudatában, hogy valamennyi megelőző karbantartás elvégzésre kerül, és teherautóját egy közösen kialakított szervizterv szerint gondozzák!

Bővebben a Kék szerződésről
Karbantartás az Ön üzleti igényeihez igazítva

Kezdjen egy szerviztervvel

A maximális üzemidő egy ingyenes szerviztervvel kezdődik. Megismerjük a teherautóját és a tevékenységét, és Önnel együttműködve meghatározzuk a megfelelő karbantartási szintet. Ezután megállapodunk egy szerviztervről, amely segít Önnek a legtöbbet kihozni minden egyes kilométerből.

VT

Melyik szerződés a megfelelő az Ön számára?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a válaszokat. Ugorjon be hozzá vagy hívja fel, hogy akcióba léphessen szervizterve!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt