Nekünk – a Volvo Trucks márkának – az elsődleges célunk, hogy az Ön teherautóit az úton tartsuk, azok mindig munkára készen álljanak. Az életciklusa során minden teherautó igényli a karbantartást és a javítást a csúcsteljesítmény és a megbízhatóság fenntartása érdekében. Az előre betervezett karbantartások és javítások minimalizálják az állásidőt, segítik meghosszabbítani a szervizintervallumokat, valamint időt és pénzt takarítanak meg. A Volvo Trucks fejlett telematikai és diagnosztikai eszközeinek köszönhetően távolról felügyelhetjük a teherautók egészségét, így megtervezhetjük és előkészíthetjük a szervizlátogatást az optimalizáltabb és hatékonyabb kiszolgálás érdekében. Ez Önnek fokozott üzemidőt, jobb üzemanyag-hatékonyságot és okosabb szolgáltatásokat jelent.

Az egész világra kiterjedő kereskedőhálózatunk és a kapcsolódó szolgáltatások azt jelentik, hogy az Ön által elvárt kiemelkedő minőségű gondoskodás és karbantartás soha nincsenek távol Öntől. Egy esetleges nem tervezett leállás esetén tapasztalt és szakképzett szakembereink készen állnak arra, hogy Önt a lehető leggyorsabban újra útnak indítsák. Vagyis a Volvo Trucks rendelkezik mindennel ahhoz, hogy Önnek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa, és gondoskodjon arról, hogy a teherautói mozgásban maradjanak – hiszen az úton a helyük.

Minőség

Minden szervizműveletet tapasztalt és a Volvo által kiképzett szerelők végeznek.

Kiszállítás

A világ több mint 130 országában található több mint 2000 kereskedő és szerviz jóvoltából a szükséges támogatás soha nincs messze.

Támogatás

Ha valami váratlan történne, készenlétben állunk, hogy Ön újra útnak indulhasson.

Volvo Szervizszerződések Gondoskodás a járművekről Volvo Trucks szolgáltatások

Volvo Szervizszerződések

A Volvo Szervizszerződések három különböző karbantartási és javítási alternatívát kínálnak, amelyek rugalmasságot, gazdaságosságot és ellenőrzést biztosítanak, hogy maximalizálja a teherautó-flottája kínálta lehetőségeket.
 

További információk a Volvo Szervizszerződésekről >

Eredeti Volvo Szerviz Gondoskodás a járművekről Volvo Trucks szolgáltatások

Eredeti Volvo Szerviz

Már elsőre jól elvégezzük a munkát. Hivatalos márkaszervizeinkben minden munkát szakképzett szerelők végeznek a megfelelő eszközökkel és Volvo Eredeti Alkatrészekkel.
 

További információk az Eredeti Volvo Szervizről >

Volvo Action Service Gondoskodás a járművekről Volvo Trucks szolgáltatások

Volvo Action Service

Ha menet közben egy nem tervezett leállás hátráltatja, nem hagyjuk magára. Rendelkezésére állunk a nap 24 órájában, az év 365 napján.

További információk a Volvo Action Service szolgáltatásról >

Szerviztervezés Gondoskodás a járművekről Volvo Trucks szolgáltatások

Szerviztervezés

Kifizetődő előre tervezni. A szerviztervezés minimálisra csökkenti a nem tervezett leállások kockázatát.
 

További információk a Szerviztervezésről >

Szoftverfrissítések Gondoskodás a járművekről Volvo Trucks szolgáltatások

Szoftveres funkcióbővítés

Frissítsen az új igényeknek vagy a megváltozott feltételeknek való megfelelésért, a járművezetői hatékonyság fokozásáért és még sok más célért.
 

További információk a szoftverfrissítésekről >

I-Shift szoftverfrissítések Gondoskodás a járművekről Volvo Trucks szolgáltatások

I-Shift szoftvercsomagok

Az I-Shift frissítésével az adott vezetési körülményekhez igazíthatja a váltószoftverét.
 

További információk az I-Shift bővítési lehetőségeiről >

Vonatkozó hírek és történetek

Gyorsan közelít a teherautó-ipar felé a digitális forradalom

Telematika, összeköttetés, nagy adat, felhőalapú szolgáltatások és tárgyak internete – ezek a teherautó-ipar digitális forradalmához vezetnek. Ez a legnagyobb lehetőségeket a szolgáltatások terén nyújtja, így a Volvo Trucks aktívan dolgozik, hogy ...

Itt a természet az úr

Délnyugat-Norvégia útjai a világon a legnagyobb kihívást jelentők közé tartoznak. Itt egy 50 tonnás szerelvénnyel élő halat szállítani az ide-oda hullámzó vízű víztartályokban pedig extrém nehéz feladat.

...

Üzemidőexpressz az Amerikai Egyesült Államokban

Taylor White, az AMX alelnöke számára számos érv szól a Volvo mellett. Az új Üzemidő Központ az észak-karolinai Greensboro városában cégének időt és pénzt takarít meg....

Lépjen kapcsolatba értékesítőjével

Lépjen kapcsolatba értékesítőjével

A megfelelő alkatrész megtalálásától a teherautója karbantartásáig vagy javításáig az Ön helyi Volvo Trucks márkakereskedője szívesen segít. Hívjon minket – vagy még jobb, ha ellátogat hozzánk.

Keresse meg a legközelebbi kereskedőt