Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×
Volvo Connect ház

Üdvözöljük itthon!

Volvo Connect 

A napi teendők egyszerűbben

Akár a saját teherautóját vezeti, akár egy teherautó-flottát kezel, mostantól a vállalkozása legfontosabb elemeihez korábban soha nem látott módon férhet hozzá. Egy helyen. Egy bejelentkezéssel, egy képernyőn. A Volvo Connect a digitális szolgáltatásainak új kezelőfelülete. Gondoljon rá úgy, mint a még nyereségesebb szállítási tevékenység érdekében létrehozott digitális otthonára.

Munka a laptopon – Volvo Connect

Minden, ami számít – egyetlen képernyőn

A teherautói, a tevékenységei, sőt az információk – minden egy digitális kezelőfelületen. A Volvo Connect időt takarít meg, megszünteti a zűrzavart, és érthetőbbé teszi a lényeges dolgokat azzal, hogy egy helyen jeleníti meg a vállalkozása főbb elemeit. Segít a felkészülésben, a tervezésben és a folyamatos fejlődésben. Ily módon új szintre emelheti a teherautók üzemidejét, a hatékonyságot és a termelékenységet.

Assets image Volvo Connect

Vigyázzon a gyűjteményére

Vegye a kezébe az irányítást, és legyen nyugodt, tudva, hogy a teherautói jó állapotban vannak és munkára készek.

Activities image Volvo Connect

Tökéletesítse a mozdulatait

Információk, amelyek hatékonyságot biztosítanak, és segítenek az Ön vállalkozását az élen tartani.

Insights image Volvo Connect

Tudjon többet. Fokozza a teljesítményt

Ismerje meg a teljes képet annak részleteivel együtt a gördülékenyebb, koordináltabb és termelékenyebb napi működés érdekében.

Tevékenysége teljes körű támogatása

Modern digitális eszközeinkkel a szolgáltatások és funkciók világa nyílik meg Ön előtt. Jelenleg az alábbi funkciók elérhetők. És ez még csak a kezdet.

Layers Volvo Connect

Egyszerűsítésre tervezték

A Volvo Connect átlátható és könnyen érthető, így egyszerűen kezelhető. Az Ön számára legfontosabb információkat és szolgáltatásokat a bejelentkezés után azonnal átnézheti és elérheti. A Volvo Connect könnyedén hozzáférhető és használható az intelligens eszközök és képernyőméretek teljes választékán.

 

Rétegalapú működés

Az adatok és funkciók rétegekbe szervezhetők, így könnyebb döntéseket hozni, és javul a hatékonyság.

Marketplace Volvo Connect

Az Ön piactere

A Volvo Connect irányítópultjáról könnyen elérhető piactéren a Volvo Trucks és a kiemelt partnerek digitális szolgáltatásai is jelen vannak. Idővel egyre bővülő választékból rendelhet és aktiválhat szolgáltatásokat – erről a felületről.

 

Fejlesztői portál

A fejlesztői portál biztosítja, hogy a Volvo Connect egyre jobbá váljon az idő múlásával. Itt fogadjuk be és tesszük elérhetővé a kiemelt szakértő partnerek és mások által fejlesztett új, innovatív szolgáltatásokat.

Devices Volvo Connect

Könnyű belevágni

A Volvo Connect ingyenesen elérhető. A különbséget az jelenti, ahogyan Ön feltölti és használja. Az Ön által kívánt szolgáltatásokra fizet elő, amelyek értéket adnak a tevékenységéhez. Vegye fel a kapcsolatot Volvo márkakereskedőjével a további információkért!

 

Akár vegyes flották számára is

A Volvo Connect a külső rendszerekből származó adatok integrálását és a járművek adatainak felhasználását is lehetővé teszi – gyártótól függetlenül.

Man beside truck Volvo Connect

Önnel együtt növekszik

Fejlessze vállalkozását egy dinamikus felület segítségével, amely Önnel együtt növekszik. A Volvo Connect ma olyan fontos szolgáltatásokat nyújt Önnek, amelyek segítenek a vállalata hatékonyabb működtetésében és fejlesztésében. Ám ez még csak a kezdet. A későbbiekben újabb digitális szolgáltatásokra számíthat, amelyekkel vállalkozása továbbra is vezető pozícióban marad.

SEGÍTÜNK ÖNNEK

A legjobban úgy értheti meg, mi is a Volvo Connect valójában, ha saját maga megtapasztalja. További információkért lépjen kapcsolatba a márkakereskedőjével!