Trucks

Üdvözöljük itthon!

Volvo Connect 

A napi teendők egyszerűbben
 

Akár a saját teherautóját vezeti, akár teherautó-flottát kezel, mostantól vadonatúj formákban érheti el vállalkozása legfontosabb elemeit. Egyetlen helyen, egyetlen bejelentkezéssel, egyetlen nézetből. A Volvo Connect a kezelőfelület az Ön digitális szolgáltatásaihoz. Gondoljon rá úgy, mint a még nyereségesebb szállítási tevékenység érdekében létrehozott digitális otthonára.

Üzemidő

Vegye a kezébe az irányítást, és legyen nyugodt, tudva, hogy a teherautói jó állapotban vannak és munkára készek. A Volvo Connect számos olyan szolgáltatáshoz biztosít hozzáférést, amelyek növelik az üzemidőt. Például: Ön áttekintést kaphat az összes eszköz állapotáról, köztük a figyelmeztetésekről és a riasztásokról is. Megtekintheti az összes tervezett és lefoglalt szervizalkalmat. Egyszerűen készíthet jelentést az eszközökkel kapcsolatos problémákról.

Ön így lesz eredményes

Információk, amelyek hatékonyságot biztosítanak, és segítenek az Ön vállalkozását az élen tartani. A Volvo Connectbe olyan flottafelügyeleti szolgáltatások tartoznak, mint például a Dynafleet Pozicionálás, amely valós idejű áttekintést nyújt minden teherautó helyzetéről és állapotáról – így Ön egyszerűen nyomon követheti teherautóit és a szállításhoz kapcsolódó eszközöket.

Teljesítmény

Ismerje meg a teljes képet annak részleteivel együtt a gördülékenyebb, koordináltabb és termelékenyebb napi működés érdekében. A Volvo Connect olyan teljesítménynövelő szolgáltatásokat tesz elérhetővé, mint a Dynafleet Üzemanyag és Környezetvédelem, amely lehetővé teszi az üzemanyag-fogyasztás egyszerű időbeli nyomon követését – valamint az autóbusz-sofőrökét is, hogy nagyobb üzemanyag-megtakarításra legyenek képesek.

Minden, ami számít – egyetlen képernyőn
 

A teherautói, a tevékenységei, sőt az információk – minden egy digitális kezelőfelületen. A Volvo Connect időt takarít meg, megszünteti a zűrzavart, és érthetőbbé teszi a lényeges dolgokat azzal, hogy egy helyen jeleníti meg a vállalkozása főbb elemeit. Segít a felkészülésben, a tervezésben és a folyamatos fejlődésben. Ily módon új szintre emelheti a teherautók üzemidejét, a hatékonyságot és a termelékenységet.

A tevékenységek teljes körű támogatása
 

A Volvo Connect azért készült, hogy Ön többre legyen képes. Hogy hozzáférést biztosítson Önnek az iparág vezető szolgáltatásaihoz akkor, ott és úgy, amikor, ahol és ahogyan Önnek szüksége van rájuk. Ennyi az egész.
 

A letisztult és jól kezelhető felületen egyszerű a navigálás. Bejelentkezés után a rendszer azonnal áttekintést ad az Önnek legfontosabb információkról és szolgáltatásokról. A részletesebb információk megtekintése is csupán egy-két újabb kattintás. A rugalmas és testre szabható Volvo Connect az Ön igényeihez és beállításaihoz igazítható. Minden csak Önön múlik.

Bemutatkozik a Volvo Connect

Ügyfélportál

Gondoljon a Volvo Connectre a saját szervezete vezérlőközpontjaként. Az ügyfélportál a munkaterület, ahol Ön teljes mértékben kihasználhatja a szolgáltatásokban rejlő lehetőségeket. A felhasználók szerepköralapú hozzáférést kapnak, így a rendszer használata mindenkinek előnyös a teherautó-tulajdonosoktól és a flottamenedzserektől a járművezetőkön és a diszpécsereken át az adminisztrátorokig. A személyre szabott irányítópult áttekintést ad az egyes felhasználók számára leginkább releváns információkról és szolgáltatásokról. Így minden nap könnyebben, okosabban és gördülékenyebben telik – mindenkinek.

Volvo Connect alkalmazás

A nagy tudású Volvo Connect egy tenyérben is elfér. Rajta keresztül Ön elérheti a sokoldalú elemzési eszközöket, az eszközinformációkat és a vezetési időket; több flottát is kezelhet; azonnali üzeneteket is küldhet – mindezt egy átlátható és egyszerűen használható irányítópultról.

Piactér

A piactérről könnyen elérhető Digitális Szolgáltatások Áruházban a Volvo Trucks és a kiemelt partnerek digitális szolgáltatásai is jelen vannak. Idővel egyre bővülő választékból rendelhet és aktiválhat szolgáltatásokat – erről a felületről.

Fejlesztői portál

A fejlesztői portál biztosítja, hogy a Volvo Connect egyre jobbá váljon az idő múlásával. Itt fogadjuk be és tesszük elérhetővé a kiemelt szakértő partnerek és mások által fejlesztett új, innovatív szolgáltatásokat.

Örömmel segítünk Önnek

Ön úgy értheti meg a legjobban, hogy mi is valójában a Volvo Connect, ha saját maga tapasztalja meg. További információért vegye fel a kapcsolatot a márkakereskedővel.