Készen állunk, hogy megválaszoljuk felmerülő kérdéseit

Hagyja ránk a kemény munkát

Személyi üzemanyag-fogyasztási tanácsadója elvégzi Ön helyett a kemény munkát. Elemzi a vezetési technikákat, és rámutat azon területekre, amelyeken javítható a vezetési stílus – és fenntartható megtakarítás érhető el. Rendszeres tanácsokat kap emailen, amelyeket felhasználhat jobb működési döntések valós idejű meghozatalához.

Megmutatja Önnek, hol érhet el megtakarításokat

Mennyit takaríthat meg?

Egy évente 140000 km-t futó teherautó esetében 2500 euróval csökkenthető az üzemanyagköltség a Fuel Advice támogatásával. Teherautónként 20 eurós havi szolgáltatási díjjal számolva ez egy megtérülő befektetés.

Egy internetalapú eszköztár

Kiegészítő támogatás

A Fuel Advice hozzáférést biztosít a Toolbox-hoz – egy inspirációs webalapú forráshoz, amely segít a fenntartható megtakarítás elérésben. A Toolbox a járművezetők motiválására szolgáló iránymutatásokat, céljai elérését segítő tanácsokat, valamint eredményeinek megosztásában segítő eszközöket tartalmaz. Emellett kutatásokat is a legfrissebb üzemanyag-megtakarítási technikákról.

VT

Készen áll a megtakarításra?

Ha rendelkezik Dynafleettel teherautójában, mindennel rendelkezik ehhez. Ha nem, utólagosan beépítjük Önnek. Lépjen kapcsolatba helyi Volvo Trucks kereskedőjével az elinduláshoz!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt