Ki a legjobb járművezetője?

Az Üzemanyag-hatékonysági pontszám segítségével láthatja járművezetői és járműveik üzemanyag-hatékonysági teljesítményét. A 0–100 tartományú pontszám négy kulcsfontosság szempont alapján méri a vezető teljesítményét: sebesség megválasztása, motor és fokozatok kihasználása, előrelátás és fékezés, illetve állásidő.

Az Üzemanyag és Környezetvédelem lehetőséget nyújt a járművezetőknek, hogy befolyásolják és megváltoztassák vezetési technikájukat út közben. Az üzemanyag-fogyasztás akár ötszázalékos csökkentéséhez is hozzásegítheti őket.

Johan Rundberg

Termékmenedzser, Volvo Trucks

Az Üzemanyag-hatékonysági Pontszámmal ellenőrzés alatt tarthatók az üzemanyag-fogyasztás változásai.

Trendek és tréning

Az Üzemanyag-hatékonysági pontszám lehetővé teszi járművezetőinek részletes összehasonlítását. Ezek az információk hatékony járművezető-továbbképzéssel kombinálva segítik Önt az üzemanyag-fogyasztás tartós szabályozásában.

Tudjon meg többet a Járművezető-továbbképzés tanfolyamairól
Károsanyag-kibocsátási jelentések: egyszerűen létrehozhatók és könnyen megoszthatók

Növelje vállalkozását

Az üzemanyag-hatékonyság javítása csökkenti környezetvédelmi lábnyomát. A pontosan dokumentált károsanyag-kibocsátási adatok segítenek a környezettudatos ügyfelek megszerzésében és megtartásában. Könnyen készíthet károsanyag-kibocsátási kimutatásokat, és automatikusan elküldheti azokat az ügyfeleknek, ha szükségük van rá. Az Üzemanyag és Környezetvédelem jelentései mind a dízelmotoros, mind az LNG-üzemű teherautókhoz elérhetők.

Dynafleet Üzemanyag és Környezetvédelem.

Driver Coaching

Szolgáljon vezetőinek a számukra szükséges tanáccsal a vezetési technikájuk optimalizálásához. Még vezetési közben is. A Járművezető-támogatás a fülkében elérhető olyan funkció, amely folyamatos elemzéssel szolgál menet közben. Felbecsülhetetlen értékű, gyorsan reagáló eszköz – amelyet úgy terveztünk, hogy javítsa az Ön üzleti eredményét. 

Fő előnyök

  • Láthatja az üzemanyag-fogyasztást, a megtett távolságot, a károsanyag-kibocsátási szinteket és sok egyebet
  • Elemezheti az egyes járművezetők üzemanyag-hatékonysági teljesítményét
  • Könnyen áttekinthető kimutatások mutatják meg a költség-megtakarítási fejlődési területeket, és elősegítik a megtakarítás tartós fenntartását
  • Figyelmeztető rendszerek értesítik, ha jelentősen változik az üzemanyag szintje, és üzemanyaglopás történhetett
  • Automatikusan küldhetők kimutatások a károsanyag-kibocsátási szintekről a környezettudatos ügyfeleknek
  • A jelentések mind a dízelmotoros, mind az LNG-üzemű teherautókhoz elérhetők.
VT

Többet szeretne tudni?

Kereskedőink a Dynafleet szakértői. Beszéljen helyi kereskedőjével, hogy részletesebben megismerkedjen Üzemanyag és környezetvédelem szolgáltatásunkkal!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt