Eszközök, amelyekkel kevesebb időt tölthet tervezéssel és adminisztrációval

Egyszerű tervezés

A Vezetési időkkel kevesebb időt tölthet tervezéssel és adminisztrációval. Láthatja, hogy a munkaidő-előírások alapján az egyes járművezetők mennyi időt tölthetnek új megbízásokkal. A vezetési, pihenési és lerakási adatok pedig 30 napra nyúlnak vissza, ami hasznos a számlázáshoz és a járművezetők fizetésének kiszámításához.

Távoli tachográfletöltések

Gyors és hatékony – a Vezetési idők lehetővé teszi a járművezetői tevékenységek irodából történő letöltését, bárhol is legyen a teherautó és a járművezető. Így könnyedén naprakészen tarthatja adatait. A 20 perces kézi letöltések pedig a múltba vesznek.

Egy 40 teherautós flottánál a tachográfadatok 20 perces letöltésének megtakarítása havi 13 felszabaduló órát eredményez. Ez évente egy plusz hónapnak felel meg, amit termelékenyebb módon tölthet el.

Johan Östberg

Termékszakértő, Volvo Trucks

A fontos információk segítenek képben maradni

Egyszerű. Világos. És megfelel a törvényi előírásoknak

Vezetési időre vonatkozó előírások, munkaidők, pihenőidők kezelése és sok más. A Dynafleet szemmel tartja valamennyi járművezetői tevékenységet, a fontos információkat megjelenítve a képernyőn és a járművezetői tevékenység kimutatásaiban. A Vezetési idők támogatás a teherautó fedélzetén segít a vezetőnek megfelelni a vezetési és pihenőidőt szabályzó előírásoknak.

Fő előnyök

  • A tachográf memória adatok és a digitális járművezetői kártya adatainak automatikus letöltése. Minden adatot a Dynafleet tárol, amelyekhez így bármikor hozzáférhet.
  • A Vezetési idők előrejelzése folyamatosan figyeli a vezetési időket és figyelmezteti a flottakezelőt egy szabályszegés előtt
  • Alapot szolgáltat a számlázáshoz és a járművezetők bérének kiszámításához
  • Könnyebben kezelhetők és tarthatók be a vezetési és pihenő időkre vonatkozó szabályok
  • Egyszerűsödnek a tervezési és az adminisztrációs feladatok
VT

Itt az idő

Helyi Volvo Trucks kereskedője segít megtalálni, hogy melyik Dynafleet szolgáltatások a megfelelőek az Ön számára, és hogyan hozhatja ki belőlük a legtöbbet.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt