IPARÁGI SZAKÉRTŐK

Ismerjük a szállítási iparágat. Mi értjük az Ön üzletmenetét. Éppen ezért kínálunk Önnek személyre szabott megoldást. Akár egyetlen teherautót szeretne, akár egy teljes flottát. Mindegy, hogy új vagy használt járművet szeretne.

HOSSZÚ TÁVÚ TÁMOGATÁS

Pénzügyi szakértőink találnak olyan megoldást, amelyre számíthat. Célunk, hogy segítsünk Önnek a jó és a nehéz időkben egyaránt.

MEGŐRZÖTT HITELKÉPESSÉG

A Volvo pénzügyi szolgáltatásai egy második forrást jelentenek az Ön pénzügyi igényeire. Így megőrizheti a bankjánál lévő hitelkeretét. Azt felhasználhatja másra.

Pénzügyi lízing megoldások Önhöz szabva

Pénzügyi lízing

A VÁSÁRLÁS SZABADSÁGA

Csökkentse az adókötelezettségét: a teherautója megjelenik a mérlegében. A szerződés lejárta után két opcióból választhat: visszaadja a teherautót vagy megveszi.

Pénzügyi lízing az adókedvezmény érdekében

Pénzügyi lízing

ADÓZÁS SZEMPONTJÁBÓL HATÉKONY FINANSZÍROZÁS

A vásárláshoz kapcsolódó adókedvezmények nem hatékonyak? A pénzügyi lízing gyorsabb adójóváírást jelent. A szerződés lejárta után két opcióból választhat. Meghosszabbítja a lízinget névleges díjért. Vagy a nettó eladási ár jelentette eredményt elkönyveli.

Bérlet aggodalmak nélkül

Tartós bérlet

A GONDTALAN MEGOLDÁS

Nincs értékcsökkenési rizikó. Nincs eladási rizikó. Nincs fejfájás. Ugyanis Ön bérli a teherautóját. A havi költségeket kiadásként könyveli el. A megállapodott időszak végén egyszerűen visszaadja nekünk a teherautót. Mi gondoskodunk a többiről.

Tartós bérlet

Tartós bérlet

A GONDTALAN MEGOLDÁS

Nincs értékcsökkenési rizikó. Nincs eladási rizikó. Nincs fejfájás. Ugyanis Ön bérli a teherautóját. A biztosítást, valamint a javítást és karbantartást is tartalmazza a szerződés a teljes nyugalom érdekében. Mindezt egy fix, adójából leírható havi díjért. A megállapodott időszak végén egyszerűen visszaadja nekünk a teherautót. Mi gondoskodunk a többiről.

A VFS nem nyújt adó- és számviteli tanácsadást.
Az ügyfeleinknek a saját könyvelőjükkel illetve adótanácsadójukkal szükséges egyeztetniük az egyéni körülményeket illetően.

Pénzügyi Szolgáltatások – vegye fel a kapcsolatot velünk

Szeretne többet megtudni?

Pénzügyi szakértőink segítenek Önnek egy személyre szabott megoldást találni.
Hívja fel őket vagy látogasson el hozzájuk – megtalálják a legjobb csomagot az Ön számára.

Vegye fel a kapcsolatot a Volvo Pénzügyi Szolgáltatásokkal