Trucks

Volvo Trucks Járművezetői Kihívás

Üdvözöljük a Volvo Trucks Járművezetői Kihíváson – a Volvo magas színvonalú járművezetői versenyén! Itt minden a járművezetőről szól. No meg a járművezetők fontos szerepéről, amit a biztonság, az üzemanyag-hatékonyság és a termelékenység terén játszanak. Igen, az átfogó siker a járművezetőn múlik. 

Egyedülálló verseny

A Volvo Trucks Járművezetői Kihívás főszereplői a járművezetők, akik művészi szintre emelik a biztonságos, üzemanyag-hatékony és termelékeny gépkocsivezetést. A világ legjobb teherautó-sofőrjei vesznek részt rajta, akiket gondosan választottak ki a helyi versenyek vagy jelölés alapján. Az egyes piacok nyerteseinek jutalma egy testreszabott program Svédországban, a Volvo Trucks hazájában, melynek keretében ellátogatnak a Volvo Trucks gyártóüzemébe, a Volvo Múzeumba, a Volvo Trucks Élményközpontba, és sok más érdekes program vár rájuk.

Üdvözöljük a 2019-es Volvo Trucks Járművezetői Kihíváson!

Készen áll élete nagy lehetőségére? Szívesen versenyezne, hogy elnyerje a 2019-es Volvo Trucks Járművezetői Kihívás Bajnoka címet saját hazájában? További információkért forduljon a legközelebbi márkakereskedéshez!