Üdvözöljük az Ön új fülkéjében!

Üdvözöljük az Ön új fülkéjében!

A My Truck alkalmazással távolról hozzáférhet Volvo teherautójához. Ez lehetővé teszi az Ön számára a műszerfal ellenőrzését, a fülke klímájának beállítását, az ajtózárak ellenőrzését és a reagálást a riasztásokra – függetlenül attól, hogy éppen hol van. Az alkalmazás a Volvo FH, a Volvo FH16, a Volvo FM és a Volvo FMX teherautókhoz használható. Szerintünk ez a mindennapos üzemeltetés jobbításának legjobb módja.

A My Truck aktiválásához vegye fel a kapcsolatot a márkakereskedőjével.

Három ok a My Truck használatára

Könnyebb tervezés

Lehetővé teszi az olaj, a hűtőfolyadék és az egyéb folyadékok szintjének, valamint az akkumulátor és a világítóberendezések állapotának ellenőrzését. Ez javítja a teherautója indulás előtti készültségét, könnyebben tervezheti a mindennapos üzemeltetést.

Fokozott kényelem

Beállíthatja és időzítheti a fülke álló helyzeti fűtését és hűtését. Vagyis mindig az a hőmérséklet fogadja, ami a kellemes és kényelmes vezetéshez szükséges.

Fokozott biztonság

Ellenőrizheti az ajtózárak állapotát, és leküldéses értesítést kérhet a riasztó megszólalásáról. Ez fokozza a teherautó védelmét, és így azonnal tudja, ha valami nem stimmel.

My Truck
My Truck

Szerezzen egy kis ízelítőt, majd töltse le a My Truck alkalmazást