Volvo Trucks Driver’s Handbook

Volvo Trucks Driver’s Handbook – az Ön alvázára vonatkozó egyedi kézikönyv. A járművezetői kézikönyv hozzáférést biztosít az Ön saját teherautójának felhasználói útmutatójához, ráadásul útmutató videókat is tartalmaz, amelyek részletesen bemutatják a teherautó egyes jellemzőit. Amennyiben szeretne megismerni több másik elérhető Volvo teherautót is, akkor akár valamelyik előre beállított bemutató alvázat is kiválaszthatja. Az alkalmazás a Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM és Volvo FMX járművekkel kompatibilis. Az alkalmazás jelenleg angol és svéd nyelven érhető el.

Truck Finder – Használt teherautók és pótkocsik keresése

Találja meg a következő használt teherautóját vagy pótkocsiját itt! A Truck Finder egy praktikus alkalmazás, amellyel egyszerűen megkeresheti és megtekintheti az Ön következő használt teherautóját vagy pótkocsiját. Megtekintheti a jármű részleteit, képeit és könnyedén felveheti a kapcsolatot a kereskedővel. Hozzáfér a jármű teljes leírásához, a színes fotókhoz és a kereskedő telephelyét is megtekintheti térképen.

Dealer Locator

A Dealer Locator praktikus és könnyű módja a legközelebbi Volvo teherautó-kereskedő megtalálásának. A tartózkodási helye alapján megtalálja a körülbelül 1200 kereskedőnk közül az Önhöz legközelebbit. A kínált szolgáltatásokra szűrve megtalálhatja a legközelebbi olyan kereskedőt, amelyik megoldhatja az Ön problémáját.  

Dynafleet

A Dynafleet alkalmazás folyamatos frissítéseket nyújt a flotta teherautóiról és járművezetőiről – bárhol és bármikor. Így könnyen felismerheti a kritikus adatokat, és azonnal intézkedhet a költségek csökkentése és a járművek jobb kihasználása érdekében.

Volvo Trucks Owners' Gallery

A Volvo Trucks Owners’ Gallery alkalmazás a http://loadingramp.volvotrucks.com/ oldalon található tulajdonosi galéria kiterjesztése iPhone készülékekre. Az alkalmazással böngészhet a teherautó-rajongók által a világ különböző pontjairól beküldött képek között, olvashat a teherautókról és szavazhat kedvenceire.