Életeket ment több mint 50 éve

A teherautó-balesetekkel kapcsolatos halálesetek körülbelül fele megelőzhető lenne a biztonsági öv használatával! Éppen ezért létfontosságú, hogy minden új járművezető-generáció megértse, milyen fontos ez a találmány! Azért, mert számunkra az élet védelme mindennél fontosabb.

A Volvo Trucks vezető a biztonság terén

Az éjszakai üzemmóddal a járművezetők egyetlen gombnyomással, azonnal lekapcsolhatnak minden szükségtelen műszerfali háttérvilágítást. Ennek eredményeképpen kevesebb a ragyogás a vezető látóterében, kevesebb a figyelemelterelő tükröződés a szélvédőn és a visszapillantó tükrökben. Különösen a távolsági járművezetők számára jelent nagy előnyt éjjeli vezetés során. Ezenkívül rossz időjárási körülmények között vagy bonyolult területeken tolatva és manőverezve segít – például a pótkocsi fel- vagy lekapcsolása során.

BALESETEK MEGELŐZÉSE

Aktív biztonsági rendszereink célja, hogy megelőzzék azokat a vezetői hibákat, amelyek az összes közúti baleset körülbelül 90 százalékát okozzák. Ezért segítünk járművezetőinknek, hogy többet lássanak. Biztosítjuk, hogy kényelmesen dolgozzanak és éberek maradjanak. Ezenkívül olyan rendszerekkel és műszaki megoldásokkal szereljük fel teherautóinkat, amelyek magasabb szintre emelik a biztonságot.

Sérülések csökkentése

Sajnos egyes balesetek elkerülhetetlenek – ezért passzív biztonsági megoldásaink célja, hogy minimalizálják a sérüléseket ilyen helyzetekben. Éppen ezért olyan teherautók építésére törekszünk, amelyek a járművezető, az utas és a többi közlekedő számára is a lehető legnagyobb védelmet biztosítják.

Kampány, amely rámutat arra, milyen fontos Látni és látszani

Kampány, amely rámutat arra, hogy milyen fontos

Látni és látszani

Tudjon meg többet, töltse le az oktatócsomagot
Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Tapasztalja meg a biztonságot első kézből

Helyi Volvo Trucks kereskedője valamennyi kivételes biztonsági termékjellemzőt bemutatja Önnek, és megválaszolja minden biztonsággal kapcsolatos kérdését.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt