Mert minden csepp számít Fuel advice

Minden csepp számít

Egy százalék itt, egy százalék ott – ezek hamar észrevehető megtakarítássá adódnak össze. Ez a gondolkodásmód áll filozófiánk mögött.

Folyamatosan fejlesztünk, új módszereket kutatunk ahhoz, hogy teherautóink kevesebb üzemanyaggal nagyobb távot tehessenek meg és kisebb hatást gyakoroljanak a környezetre, valamint az üzemeltető mérlegére.

Ez egy hosszú távú elkötelezettség, és továbbra is folytatjuk a munkát valamennyi termékünk és szolgáltatásunk üzemanyag-hatékonyságának fokozásáért.

Mert minden csepp számít.

Fuel Advice

Csökkentse üzemanyag-fogyasztását a Fuel Advice segítségével

A Fuel Advice egy tanácsadó szolgáltatás, amely soha nem adja fel. Ha a járművezető már megszerezte az üzemanyag-hatékony vezetéshez szükséges tudást, a siker kulcsa a folyamatos nyomon követés.

A Fuel advice pontosan ebben segíti. A rendszeres kimutatások és személyes elemzések segítségével könnyen biztosítható az üzemanyag-takarékosság tartós megőrzése.

Tudjon meg többet arról, hogy miként segíthet Önnek a Fuel Advice
Dynafleet

Tartsa csúcson az üzemanyag-hatékonyságot

Ha a Járművezető-továbbképzéssel együtt használja a Dynafleet rendszert, akár öt százalék üzemanyagot is megtakaríthat. A Dynafleet megad minden naprakész információt, amit tudnia kell a flottájáról, a Járművezető-továbbképzés pedig segíti a járművezetőket a biztonságosabb és okosabb vezetésben, kevesebb üzemanyag felhasználása mellett.

A Dynafleet már alkalmazásként is elérhető iPhone készülékére, így bármikor hozzáférhet a flotta valamennyi információjához.

Tudjon meg többet a Dynafleet flottakezelő rendszerről
I-Shift

I-Shift – takarítson meg üzemanyagot maximális teljesítmény mellett

Az I-Shift egy kézi kapcsolású sebességváltóhoz képest akár három százalékkal csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. Ez a piac legfejlettebb megoldása.

Az I-Shift tudja, hogy miként hozhatja ki a legnagyobb teljesítményt teherautójából, ugyanis figyeli a jármű tömegét, az út dőlésszögét, a sebességet és a gyorsulást.

Tudjon meg többet arról, hogy miként takaríthat meg üzemanyagot az I-Shift váltóval
Légterelő csomag

Szelje a levegőt a Légterelő csomaggal

A Légterelő csomag akár tíz százalékkal is csökkentheti üzemanyag-fogyasztását. Csökkenti a turbulenciát, minimalizálja a légellenállást és eltereli a légáramot a pótkocsi útjából.

A kedvezőbb üzemanyagköltségek mellett természetesen a szén-dioxid-kibocsátás is azonos mértékben csökken.

Tudjon meg többet arról, hogy miként takaríthat meg üzemanyagot a jobb aerodinamikai jellemzők révén!
I-See

I-See – emlékezetből takarít meg üzemanyagot

Amint elindul, az I-See segítségével akár öt százalék üzemanyagot is megtakaríthat. A rendszer megjegyzi a már bejárt utakat, és azokat is ismeri, amelyeken Ön még nem járt. Az I-See az út domborzati viszonyaira vonatkozó információk alapján szabályozza a sebességet és a fokozatváltásokat – az üzemanyag-fogyasztást szem előtt tartva.

Tudjon meg mindent az I-See hat lépéséről
Járművezető-továbbképzés

Járművezető-továbbképzés

„Ugyanazt az útvonalat, ugyanazzal a rakománnyal, ugyanannyi idő alatt – ám takarékosabban teljesíteni.”

Bővebb információk a Járművezető-továbbképzésről
Eredeti Volvo Szerviz

Eredeti Volvo Szerviz

A tartósan kiemelkedő üzemanyag-hatékonysághoz jó vezetők és szakképzett szerelők támogatása szükséges – ők nemcsak ismerik teherautója legapróbb részleteit, hanem arról is gondoskodnak, hogy Ön a legtöbbet hozza ki a járműből.

Ismerje meg az Eredeti Volvo Szerviz szolgáltatásait

Letöltés

Minden csepp számít prospektus

Minden csepp számít prospektus(PDF, 16.2 MB)