Volvo FM iroda

Lépjen be az irodájába

Nyugodt, professzionális és remekül felszerelt – ez egy olyan munkahely, ahol szívesen tölti az idejét. A színeket és az anyagokat gondosan válogatták össze. A műszerfal elegánsan ível a tér körül. Az extra széles szélvédő pedig parancsnoki rálátást nyújt az útra.

A Volvo FM új műszerfala

Minden elérhető közelségben

Nincs hajlongás. Nincs nyújtózkodás. Nem kell levennie a szemét az útról. A Volvo FM fedélzetén éppen ott találja a műszereket, ahol szüksége van rájuk. A fontos információk egyetlen pillantásnyira találhatók. A személyre szabható kapcsolók pedig biztosítják, hogy a legtöbbet használt funkciók kézközelben legyenek. 

Számtalan tárolóhely az új Volvo FM fedélzetén

Rengeteg hely dolgainak

A tollaktól és írótábláktól a telefonjáig és a kedvenc bögréjéig – gyakran éppen a kis dolgok segítenek a munka elvégzésében. Ezért alakítottunk ki rengeteg praktikus tárolóhelyet. A tágas elülső, ágy alatti, hátsó és külső tárolók az Ön saját igényeihez igazíthatók. És számos új tárolóhely segíti a dolgok, például az iratok rendszerezését. Még laptoptartó, papírkosár és egy kihajtható, kétliteres palackokra méretezett tartó is a rendelkezésére áll.

A Volvo FM új, kényelmes vezetőülése

Kényelmesen ül?

Az új vezetőülés jobb támasztást, nagyobb állíthatósági tartományt és lábteret kínál. Előre és hátra 20 cm hosszan, függőlegesen pedig 10 cm-es tartományban állítható. Az új szivacsozásnak köszönhetően pedig kényelmesebb, mint valaha

A Volvo FM állítható és dönthető kormánykereke

Az Ön tökéletes vezetési helyzete

A kormánykerék függőlegesen 90mm-es tartományban állítható, valamint 28 fokos szögben dönthető. Egy lábpedállal kényelmesen vezérelhető és könnyedén elhajtható az útból, amikor be- vagy kiszáll a fülkéből. Az ergonomikus kialakítás különféle fogási lehetőségeket kínál – így egész nap kényelmes. Ha pedig egy kis plusz luxusra vágyik, választhat bőrbevonatot is.

360 fokos belső áttekintés

Lent a fülke belsejének interaktív áttekintését találja. Kattintson a szövegdobozokra a részletes információkért. Kattintson a „Teljes képernyő” gombra az élmény fokozásához. A bemutatott termékjellemzők és funkciók általános jellegűek, és eltérhetnek az Ön adott teherautójától!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Dolgozzon kényelemben

Állítsa be vezetési helyzetét! Próbálja ki az ágyat! Csodálja meg a kilátást! Helyi Volvo Trucks kereskedője bemutatja Önnek a Volvo FM fülkéjének valamennyi termékjellemzőjét.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt