Volvo FL: Valamennyi közlekedő védelmét segítve

Volvo biztonsági fülke

A Volvo FL fülkéjét úgy terveztük, hogy megvédje Önt. Valamint a többi közlekedőt és gyalogost. Ütközési tesztek, pillértesztek, töréstesztek – valamennyin átestek. Az áttervezett ülés a padlóhoz rögzül és megerősítésre került. Az integrált biztonsági övek és fejtámlák első osztályú ütközésállósságot nyújtanak. Az első és a hátsó aláfutásgátló rendszerünk pedig megakadályozza, hogy a személyautók a teherautó alá szoruljanak ütközés esetén.

Ismerje meg a Volvo Biztonsági Fülkét
Volvo Elektronikus Menetstabilizáló Program

Elektronikus menetstabilizáló (ESP)

Az ESP javítja a jármű biztonságát és iránytartási stabilitását nehéz menetkörülmények között és segít a borulás megakadályozásában. Ráadásul a Volvo FL alapfelszereltségének részét képezi – így Ön már az első indulástól kezdve élvezheti a jobb menetteljesítményeket és a fokozott biztonságot.

A Sávtartást Támogató Rendszer előnyeit bemutató videó

Sávtartást támogató rendszer

A forgalmi sáv elhagyása gyakori oka a súlyos baleseteknek. Úgy gondoljuk, túlságosan is gyakori. A Sávtartást Támogató Rendszer egy kamerával figyeli a út felfestéseit, és figyelmezteti Önt, ha akaratlanul átlépné azokat.
Volvo FL: lásson többet és látszódjon jobban

Lásson többet! Legyen látható! Legyen biztonságban

Praktikus tükrök csökkentik a holtterek méretét. Az elülső LED-es nappali menetfény pedig rendkívül jól láthatóvá teszi a teherautót. Ez jó hír Önnek és a belvárosi kerékpárosoknak, gyalogosoknak egyaránt.

VT

Vegye komolyan a biztonságot

Helyi Volvo Trucks kereskedője örömmel végigkalauzolja Önt a Volvo FL valamennyi korszerű biztonsági jellemzőjén.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt