Három teljesítményszint, számos különböző menetkörülményhez

Ránézésre szépség. A fülke alatt fenevad

A páratlan D16K motor különbözteti meg a Volvo FH16-ot az FH sorozat más tagjaitól. A motor három változatban, 550, 650 és 750 lóerős teljesítménnyel készül, akár 3500 Nm nyomatékkal. És valamennyi motor Euro 6 besorolású.

Ismerje meg közelebbről a motorjainkat
A Volvo FH16 különleges dizájnrészletei megszámozva

Jellegzetesebb dizájn

Az FH sorozat valamennyi teherautója ugyanazon kiálláson, vonalvezetések és áramvonalas íveken osztozik. A Volvo FH16 a külső részletmegoldásaiban gazdagabb. És exkluzív.

1. Hátsó ablak
A hátsó oldalablakok formája és színezése kihangsúlyozza a fülke agilis megjelenését.

2. Az új fekete
Az FH16 új színe sötét. Nagyon sötét. De e felület alatt egy fondorlatos tónus rejtőzik. Úgy hívjuk, Mystic Fjord. Egyszerűen látnia kell!

3. A részletek iránti figyelem
Az apró részletek eredményezik az igazi különbséget. A selyemfényű krómozás kiemelkedővé teszi az elülső fellépőt, a hűtőrács keretét, az ajtókilincseket és a Volvo vas emblémát.

4. A nagy hűtőrács 
A jellegzetes sötétezüst hűtőrács minden úton igazán feltűnő hatást kelt. A tükrök és a napellenző ugyanezen prémium megjelenésen osztoznak.

A fülke belseje

A kényelem átértelmezése

Az exkluzív dizájnjellemzők az FH16 fülkéjében is folytatódnak.

Különleges üléskialakítás
A jellegzetes vezetőülés sajátos formájú és kárpitozású, valódi prémiumérzést ad a fülke belső terének. A kárpitozás bőr vagy bőr/szövet kivitelben rendelhető. Az ülés kialakítása és a felhasznált anyagok kizárólag a Volvo FH16 sajátjai.

Raven kormánykerék 
A sötét bőrből, a belső kárpitozással kontrasztot alkotó varrással készülő Raven színű kormánykerék nyugodt vezetési élményt biztosít. És kizárólag a Volvo FH16 modellekben található meg. 

Első osztály
A fülkebelső egyedi ajtókárpitokat, oldalborításokat, krómozott dekorbetéteket, függönyöket, ágykárpitozást és kiegészítő ajtóvilágítást tartalmaz. Mindezek együttesen luxus hangulatot teremtenek a fülkében.

Az FH sorozat

A Volvo FH16 az FH sorozat legerősebb teherautója. De az erőnél sokkal többet is kínál. 100%-os üzemidőt. Fokozott termelékenységet. Páratlan üzemanyag-hatékonyságot.

Fedezze fel az Volvo FH sorozat termékjellemzőit  > 

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Próbálja ki!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük, használja a kereskedőkereső funkciót, hogy megtudja, hol láthatja élőben. Helyi Volvo Trucks kereskedője szívesen bemutatja Önnek a teherautó minden részletét.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt