Tudjon meg többet a Volvo FH teherautókhoz kínált Arany szerződésünkről

100% Üzemidő – garantálva

Prémium dizájn, kiemelkedő szervizelés és kiterjedt támogató hálózat. Ehhez adja hozzá telematikai technológiánkat és a Volvo Arany Szerződést, és megkapja a 100%-os üzemidő garanciáját! Ez azt jelenti, hogy teherautója mindig rendelkezésére áll, amikor szüksége van rá. Ha pedig mégsem, biztosítunk egy másik teherautót Önnek, vagy pénzügyi kompenzációt nyújtunk.

Növelje üzemidejét
A telematika jóvoltából a szerviz menet közben is megtekintheti a motor adatait

Telematikai átjáró – az Ön fedélzeti szerelője

Ez az okos technológia lehetővé teszi, hogy a szerviz lássa a motorra, a futásteljesítményre és az üzemanyag-fogyasztásra vonatkozó információkat. A szerelők a diagnosztikai hibakódokat is látják, valamint nyomon követik a fontos alkatrészek (fékbetétek, tengelykapcsoló, akkumulátor, stb.) állapotát. Az ilyen megfigyelés csökkenti a nem tervezett leállások számát. Ez egyben azt is jelenti, hogy a szerviz teljesen felkészül az Ön érkezésére, így a lehető legrövidebb időn belül folytathatja útját.

VAS On-Call – javítás ott és akkor, amikor szükséges

Volvo Action Service On-Call – csak egy gombnyomás

Egy nem tervezett leállás a semmi közepén? Nyomja meg a VAS On Call gombot, és összeköttetésbe kerül egy olyan kezelővel, aki beszél az Ön nyelvén (a teherautó ellenőrzi a digitális tachográfban lévő kártya nemzetiségét)! A kezelő ismeri az Ön tartózkodási helyét, alvázszámát, és átadhatja a diagnosztikai hibakódokat a szerelőnek. Üljön nyugodtan, már úton van a segítség!

Szerezzen VAS gombot
A biztonság és az üzemidő kéz a kézben járnak

Kevesebb baleset. Jobb üzemidő

A biztonság megszállottjai vagyunk. A génjeinkben van. És ez alapvető szempont minden Volvo teherautó megtervezésekor is. Minél kevesebb baleset éri, annál több időt tölthet az utakon teherautója (és a járművezető). Az FH a legbiztonságosabb Volvónk. Amely eddig készült. Biztonsági termékjellemzők tömege biztosítja a teherautó, az Ön és a többi közlekedő védelmét.

Ismerje meg a világ legbiztonságosabb Volvo teherautóját
Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Tetszik a 100%-os üzemidő csengése?

Helyi Volvo Trucks kereskedője mindent tud az üzemidő növeléséről. Látogasson el hozzájuk vagy hívja fel őket!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt