Állítható kormánykerék döntési lehetőséggel

Volvo Dinamikus Kormányzás

Kormányzás. Fordulás. Folyamatos igazítás. A mozdulatok viszonylag kicsik, de az ismétlődő hatások jelentősen befolyásolják a testet. A nyak, a hát és a vállak veszik ki ebből leginkább a részüket. Vagy csak vették. A Volvo Dinamikus Kormányzással egy ujjal is kormányozhat – akár 85%-kal csökkentve a test kifáradását.

Volvo Dinamikus Kormányzás
Az I-Shift választókar

I-Shift

Egyszerű, megbízható és rendkívül hatékony – az I-Shift átalakította a fuvarozást. Nincs nehéz tengelykapcsoló-pedál, nem kell küzdeni a váltókarral és minden fokozatváltás tökéletesen időzített. És akár 5% üzemanyagot is megtakaríthat.

Váltson I-Shift sebességváltóra
Az I-Shift Dual Clutch a motor felőli oldalról

I-Shift Dual Clutch

A motorsport világa által ihletett I-Shift Dual Clutch a következő szintre emeli mindezt: Még az adott fokozatban haladva már előre kiválasztja a következő fokozatot. A hajtóerő folyamatos továbbítása azt jelenti, hogy könnyen és gyorsan növelheti sebességét, valamint hegyvidéki viszonyok között is megtarthatja azt – javítva termelékenységét.

Fedezze fel az I-Shift Dual Clutch váltót
A Funkcióvezérlő Távirányító

Sofőrbarát rakodás

Az elektronikusan vezérelt felfüggesztés gyorsabbá, könnyebbé és biztonságosabbá teszi a rakodást. Megjegyzi a különféle rakodórámpák magasságát. Egyensúlyban tartja az alvázat. A teherautó tökéletesen kiegyensúlyozott. Továbbá egy kesztyűbarát távirányító is tartozik hozzá - így mindent vezérelhet a fülkéből, vagy a teherautót körüljárva egyaránt.

Volvo FH Globetrotter fülke, Oriental stílus

A tökéletes környezet – munkához és pihenéshez

Az új fülke magasabb. Egy plusz köbméternyi tér. És számos olyan innovatív technológiát kínál, mint az I-Park Cool, amely a lehető legcsendesebbé és legkényelmesebbé teszi a pihenőidőt.

A Volvo FH járművezetői munkahelye

Dynafleet – maximalizálja termelékenységét

Helyek, rakományok és szintek. Vezetési idők. Károsanyag-kibocsátási jelentések. Üzemanyag-fogyasztás. A Dynafleet valós idejű rálátást nyújt valamennyi teherautójának adataira – segítve a termelékenység maximalizálását és a nyereségesebb döntések meghozatalát.

A Volvo FH motorja közelről

Hihetetlen vonóerő

A D16 a hosszú távú fuvarozás nehézsúlyú bajnoka. 750 lóerő. 3550 Nm nyomaték. Aminek 90%-a azonnal elérhető. A motor hegyvidéki utakon, nehéz rakománnyal érzi magát a legjobban. Ha erőre van szüksége a termelékenységhez, Önt is boldoggá teszi majd.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Legyen termelékenyebb

Beszéljen helyi Volvo Trucks kereskedőjével! Segítenek a legtöbbet kihozni minden egyes kilométerből.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt