Páratlan kezelhetőség

Átépített szerkezet. Áttervezett kormányzás. És olyan futóműjellemzők, amelyek áttörést jelentenek a teherautó-iparban. Az új Volvo FH tervezésekor nem csupán javítottunk a kezelhetőségen. Átformáltuk azt.

A tökéletes irányítás és kisebb erőkifejtés melletti vezetés hatékonyabbá teszi Önt. És biztonságosabbá is. Dőljön hátra, kösse be magát és élvezze egy olyan teherautó vezetését, amely nem nélkülözi a sportosság érzését!

A teherautó kezelhetőségének igazi tesztje az, ha egy másik teherautóval találkozik egy kanyarban 80 km/h sebességnél. A Volvo FH teherautóban ez nem jelent gondot.

Stefan Axelsson

Igazgató – Kezelhetőség és úttartás, Volvo Trucks

A Független Első Felfüggesztés (IFS) és a Volvo Dinamikus Kormányzás (VDS) együttese kiemelkedő stabilitást, irányíthatóságot és manőverezőképességet biztosít.

Világelső termékjellemzők

Két technológia. Két mérföldkő a teherautó-iparban. A független első felfüggesztés és a Volvo Dinamikus Kormányzás bármilyen sebességnél stabilitást és irányíthatóságot biztosít Önnek, és annyira megkönnyíti a manőverezést, hogy akár egyetlen ujjal is elvégezheti azt. Együttesen egészen új szintre emelik a nehéz teherautók kezelhetőségét.

Ismerje meg a Független Első Felfüggesztést
Simább vezetést biztosít a továbbfejlesztett felfüggesztés és lengéscsillapítók

Minden optimalizálva

A kezelhetőség terén a kis változtatások nagy nyereséggé adódnak össze. A Volvo FH felfüggesztését erősebb és kedvezőbb elhelyezésű rugókkal láttuk el. A lengéscsillapítók pedig új szögben állnak, hogy elvezessék a lengéseket az alváztól. Optimalizálásaink együttesen száz százalékkal javították az oldalirányú csillapítást. Így Ön biztosabban, stabilabban és biztonságosabban haladhat az úton.

Fedezze fel alvázaink újdonságait
Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Ne hagyatkozzon csupán a szavainkra

Tapasztalja meg első kézből a világszínvonalú kezelhetőséget helyi Volvo Trucks kereskedőjéhez ellátogatva!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt