Minőségi alvás, beépítve

Az I-Park Cool rendszert kifejezetten erre a célra tervezték, gyári beszerelésű és a jármű légkondicionáló rendszerének integrált részét képezi. Így amikor a forró hőmérséklet éjszaka elillan, átkapcsol az állóhelyzeti fűtésre, és Ön a kiválasztott hőmérséklet mellett alhat egészen reggelig.

Élvezze az energiahatékony hűtés előnyeit

Az I-Park Cool rendkívül hatékony, 1000 watt éjszakai hűtési kapacitást biztosít az akkumulátor merítése nélkül. Ha pedig egy forró napon szeretne pihenőt tartani, 2500 watt teljesítmény biztosít hűvöset akár egy órán keresztül.

Emberméretű belmagasság a Volvo FH Globetrotter és Globetrotter XL fülkéiben

Tartsa meg magának a helyet a fülkében

Az utolsó, amit a Volvo FH belterének egy köbméteres növekményével tennénk, hogy légkondicionálót szerelünk bele. Nem is tesszük. Az I-Park Cool a légkondicionáló rendszerbe van integrálva, így minden hely megmarad Önnek.

Volvo FH16 jégbe csomagolva a desszertben

Ne pazaroljon el egyetlen csepp üzemanyagot sem

A tetőre szerelt légkondicionáló gyakori, de biztosan nem a leginkább költséghatékony megoldás. Az I-Park Cool beépített felszerelés, így légellenállási jellemzői és üzemanyag-fogyasztása pontosan azon a szinten marad, amelyen kell.

Volvo FH vontató félpótkocsival sötétben parkol

Aludjon csendes környezetben éjjelente

Az I-Park Cool 20 decibellel csendesebb más légkondicionáló rendszereknél. Ez 75%-kal kisebb érzékelt hangerősséget, jobb alvásminőséget és sokkal vidámabb reggelt jelent.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Ideje lehűlni?

Vegye az irányt helyi Volvo Trucks kereskedője felé, ahol bemutatják Önnek az I-Park Coolt, és további információkat adnak a rendkívül intelligens Volvo FH-ról!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt