Az I-Shift Long haul & fuel economy szoftvercsomag dobozának képe

Távolsági üzemanyag járműcsomag

• I-See, I-Cruise rendszerrel
• Alapjárati motorleállító
• 24 V, 150 A generátor
• Leoldható, kéthengeres, 900 liter/perces légsűrítő

I-See. Az előrelátó másodpilóta
Az I-See megjegyzi az utat, amelyet már megtett. Ismerős útvonalon haladva úgy vezérli a fokozatváltásokat és a sebességet, hogy maximálisan kihasználja a teherautó lendületét, ami jelentős üzemanyag-megtakarításhoz vezet.

Alapjárati motorleállító. Takarítson meg üzemanyagot álló helyzetben
Ez az intelligens megoldás 2,5 perc után automatikusan leállítja az alapjáraton járó motort, ezzel üzemanyagot takarít meg Önnek.

24 V, 150 A generátor. Nagyobb teljesítmény kevesebb üzemanyagból
Ez a rendkívül energiahatékony generátor kevesebb üzemanyagot igényel az akkumulátorok töltéséhez. Ez különösen hasznos, ha sok energiát fogyaszt – például amikor a fülkében tölti az éjszakát.

Leoldható légsűrítő
A légsűrítő automatikusan leoldódik, ha nincs rá szükség, ami kisebb üzemanyag-fogyasztást eredményez.

Bővebb információk az I-See-ről
Az I-See funkciót is tartalmazó I-Shift Long haul & fuel economy szoftvercsomag dobozának képe

Távolsági üzemanyag szolgáltatási csomag

• Fuel Advice
• Dynafleet: Üzemanyag és Környezetvédelem
• Járművezető-továbbképzés: Hatékony vezetés

Fuel Advice
Hozzáférést kap üzemanyag-menedzselési oktatóinkhoz, akik az üzemanyag-fogyasztás csökkentésének igazi szakértői. Ők minden hónapban részletes üzemanyag-kimutatást küldenek Önnek, a hatékonyságot célzó, személyre szabott javaslatokkal. További tanácsokat kaphat a kifejezetten e célra rendelt ügyfélszolgálaton keresztül, vagy lépjen be az oldalra, ahol további tippeket és ösztönzést talál.

Dynafleet Üzemanyag és Környezetvédelem
Flottakezelő rendszerünk lehetővé teszi Önnek az üzemanyag-felhasználás valós idejű megfigyelését egy intuitív módon kezelhető webes felületen. Elemezze a trendeket, és tudja meg, hol van még helye a fejlődésnek az üzemanyagra, a járművezetők viselkedésére és a környezetkárosító hatásra vonatkozó kimutatások alapján!

Járművezető továbbképzés: Hatékony vezetés
A képzett járművezetők jelentős befolyással bírnak az üzemanyag-fogyasztásra. A Hatékony vezetés egy olyan kurzus, amely megtanítja járművezetőit a gazdaságos vezetésre és az üzemanyag-megtakarítások maximalizálására.

Tudjon meg többet arról, mit tehet Önért a Dynafleet
Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Kössön jobb üzletet

Helyi Volvo Trucks kereskedője lépésről lépésre elmagyarázza Önnek az Üzemanyag üzletet. Hívja fel őket vagy látogasson el hozzájuk

Találja meg a legközelebbi kereskedőt