Teherautó-vezető véleménye a fülkéről

Tisztelgés a teherautó-sofőrök előtt

Minden alkotóelemet és minden elképzelhető helyet aprólékosan arra terveztek, hogy nagyobb kényelmet nyújtsanak Önnek – akár a kormánykerék mögött ül, akár pihen vagy alszik az ágyon.
Belső tárolódobozok a Volvo FH fülkében

Egy plusz köbméternyi tér

A függőleges A-oszlopok, az alacsonyabb motorsátor és a magasított tető egy teljes köbméterrel növeli a belteret. A magas járművezetők számára is jó hírrel szolgálhatunk – a belmagasság tekintélyes 220 centiméter.

Több részletet szeretne megtudni? Tekintse meg a fülkék specifikációját

Rengeteg hely dolgainak

Most 300 literrel több a tárolóhely. A tágas elülső, ágy alatti, hátsó és külső tárolók az Ön saját igényeihez igazíthatók. És a kisebb tárgyak számára is számos praktikus rekeszt talál.

Az ágy a Volvo FH fülkében

Szélesebb, kényelmesebb ágy

Az alsó ágy 40 milliméterrel szélesebb lett a fejrésznél és 55 milliméterrel a középső szakaszán. Kézi mozgatású vagy elektronikusan vezérelhető ágyat is választhat, amely 55 fokos szögig megemelhető – így tökéletes pihenéshez, olvasáshoz vagy TV-nézéshez.

A I-ParkCool integrált állóhelyzeti hűtés

Beépített állóhelyzeti hűtés

Kiemelkedő hűtés a beltér vagy az aerodinamika csorbulása nélkül. Az I-ParkCool egy integrált állóhelyzeti hűtés, amely szabályozza a hőmérsékletet éjszaka, és üzemanyagot takarít meg napközben.

Bővebb információk az I-ParkCool-ról
Belső szekrények a Volvo FH fülkében

Elektromos szárítószekrény

Az elektromos szárítószekrény a felső ágyra vagy a fülke falára szerelhető, és gyorsan megszárítja ruháit, törölközőit és cipőit. Emellett energiatakarékos, csendes és könnyen tárolható.

A Volvo FH fülke belső nézete

Okos és kényelmes kormányzás

A minden irányban állítható, 20 fokos döntési lehetőséget kínáló kormánykerék kényelmesebbé teszi a vezetést. Egy lábpedállal kényelmesen vezérelhető és könnyedén elhajtható az útból, amikor be- vagy kiszáll a fülkéből.

Kategóriavezető ülés

Az ülés állítási úthossza világszínvonalú. Hosszirányban 24, magasságában pedig 10 centiméteres tartományban állítható. Az új forma kiemelkedő oldaltartást biztosít, és jobban támasztja a hosszabb lábú sofőrök lábait is.

Volvo FH műszeregység

ECC levegőminőség-érzékelőkkel

Az elektronikus légkondicionáló továbbfejlesztett légbefúvókat és számos érzékelőt, illetve szűrőket is alkalmaz, amelyek megtisztítják a levegőt, mielőtt beszívná azt a tüdejébe. Az eredmény példa nélküli levegőminőség, jobb jégtelenítés és huzatmentes környezet.

Szolgáltatások és infotainment rendszere

Szolgáltatások és infotainment rendszere

Könnyen kezelhető navigáció, Dynafleet, továbbfejlesztett kommunikációs lehetőségek és kiváló hangélmény. A Volvo Trucks új, a szolgáltatások és az infotainment számára kifejlesztett integrált rendszere egyetlen kezelőfelületen kínálja mindezt – egy hét hüvelyk képátlójú érintőképernyőn. Kezelheti érintéssel, hangvezérléssel vagy a kormánykerék gombjaival is

Gondolja újra a fülkében megélt élményt.

Egyszerűen használható

Egyszerűen használható

Egyszerűsítse le a szolgáltatások és az infotainment kezelését. Ez egyértelmű előnyöket kínál: jobb, biztonságosabb vezetői élményt, könnyebb navigációt és még hatékonyabb flottakezelést.

A rendszer a fülke audio- és szórakoztatórendszerét a Dynafleet flottakezelő rendszerrel és navigációs funkciókkal kombinálja.

A szolgáltatások és az infotainment integrációja azt jelenti, hogy minden kezelése egyszerű. Érintse meg a képernyőt, nyomja meg a kormánykerék gombjait vagy használja a hangját. Válassza azt, ami Önnek a leginkább kényelmes.

Volvo FH tetőablak

Biztonságtudatos tetőablak

A színezett üveg tetőablak hozzájárul a fülke belsejének tágas, világos és levegős hangulatához, ugyanakkor vészkijáratként is szolgál. Árnyékolót és szúnyoghálót is tartalmaz, opcióként pedig elektronikus vezérléssel is megrendelhető.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Érezze otthon magát

Dolgozzon kényelemben! Próbálja ki az ülést! Az ágyat! Nézzen be minden szekrénybe! El sem hiszi mennyi hely van bennük!

Találja meg a legközelebbi kereskedőt