Nincsenek megspórolt műveletek, nincsenek meglepetések: csak eredeti szerviz

Kiemelkedő szervizelés

Senki nem szervizeli Volvo teherautóját úgy, mint mi. Velünk tudhatja, hogy jó munkát végzünk. Nincsenek rövidítések. Nincsenek meglepetések. Szerelőink minősített szakemberek. Minden szükséges szerszámmal, diagnosztikai eszközzel és adatbázissal rendelkeznek. És kizárólag Eredeti Volvo Alkatrészeket használnak fel. A Volvóval tudja, hogy teherautója – és tevékenysége – olyan szolgáltatást kap, amilyet megérdemel.

Ismerje meg az Eredeti Volvo Alkatrészeket
Megakadályozza, hogy az apró problémák költséges hibákká váljanak

Megelőző karbantartás

A megelőző karbantartás a nem tervezett leállások elkerülésének legjobb módja. Egy szervizelés során kicseréljük a szűrőket, a kenőanyagokat, és beállítások, illetve ellenőrzések hosszú sorát végezzük el, amelyek kijavítják a kisebb hibákat, még mielőtt nagyobb, költségesebb problémát okoznának.

További információk a Volvo Szervizszerződésekről
Egyeztetünk Önnel, hogy egy olyan szervizütemtervet dolgozzunk ki, amely megfelel az igényeinek

Az Ön személyes terve

Nem csupán a megelőző karbantartásban hiszünk – hiszünk annak személyre szabásában az Ön teherautójához és tevékenységéhez. Kérjen ingyenes szerviztervet! Mindössze egy rövid konzultáció szükséges a tökéletes karbantartási szint meghatározásához, és a pontosan az Ön igényeihez illeszkedő szervizütemterv létrehozásához. Így előre tudhatja, hogy mikor lesz teherautója szervizben, és milyen költségekre számíthat.

VT

Egy eredeti ajánlat

Látogasson el Volvo Trucks kereskedőjéhez, hogy többet is megtudjon az Eredeti Volvo Szervizről, és arról, hogy mit tehet az a vállalkozásáért.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt